Lohikäärme pulloteline

Oisko tää retein teline kaikenlaisia pulloja varten? Jos ei muuta, niin ainakin retein mitä meidän verkkokaupasta löytyy. Ja lohikäärmeissä on aina asennetta. Halusitpa laittaa esille sitten viskiä, viiniä tai ihan vaan vettä, niin tää palvelee siinä tarkoituksessa oikein loistavasti, tavallaan tää on sitä varten suunniteltu ja nimikin sen kavaltaa. Takuuvarma viikinkihenkinen katseenvangitsija pitopöydässä tai vaikka…

Original price was: 99,90 €.Current price is: 69,90 €.

Varastossa

Kuvaus

Oisko tää retein teline kaikenlaisia pulloja varten? Jos ei muuta, niin ainakin retein mitä meidän verkkokaupasta löytyy. Ja lohikäärmeissä on aina asennetta. Halusitpa laittaa esille sitten viskiä, viiniä tai ihan vaan vettä, niin tää palvelee siinä tarkoituksessa oikein loistavasti, tavallaan tää on sitä varten suunniteltu ja nimikin sen kavaltaa. Takuuvarma viikinkihenkinen katseenvangitsija pitopöydässä tai vaikka viskitastingissä! Kyytiin mahtuu ongelmitta myös likimain kaikki 3 litran viinitonkat!

Materiaalina on laserleikattu ja patinoitu teräs, sekä meille tyypillisellä tavalla wanhannäköiseksi pintakäsitelty mänty. Korkeutta keksinnöllä on noin 20 cm, pituutta 30 cm ja leveyttä noin 13 cm.

Valmistettu käsityönä Suomessa.

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 15 × 20 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää…