Lohikäärme tv-taso / hyllykkö

Did you say dragons? Mitäpä jos sen halvan lastulevykatiskan sijaan hankkisit lohikäärmeteemaisen ja tarvittaessa kustomoitavissa olevan tv-tason? Lastulevykatiskaa et takuulla saa ilman olutta tai meadia kasattua ja se nitkuu liitoksissaan heti ensimmäisten olohuoneen huonekalujärjestyksen vaihtamistalkoiden jälkimainingeissa. Tämä kampe sen sijaan pitää pintansa, ei nitise tai natise minkäänlaisen kuorman alla ja syö lastulevykalusteita aamupalaksi! Ei ole…

999,90 2299,90 

Kuvaus

Did you say dragons? Mitäpä jos sen halvan lastulevykatiskan sijaan hankkisit lohikäärmeteemaisen ja tarvittaessa kustomoitavissa olevan tv-tason? Lastulevykatiskaa et takuulla saa ilman olutta tai meadia kasattua ja se nitkuu liitoksissaan heti ensimmäisten olohuoneen huonekalujärjestyksen vaihtamistalkoiden jälkimainingeissa. Tämä kampe sen sijaan pitää pintansa, ei nitise tai natise minkäänlaisen kuorman alla ja syö lastulevykalusteita aamupalaksi! Ei ole halvin mahdollinen tv-taso markkinoilla, mut mistään muualta et myöskään näin komeaa tasoa löydä!

Räätälöitävissä toiveidesi mukaan:

Lohikäärme tv-taso on rakenteeltaan yksinkertainen ja sen voi personoida omiin tarpeisiin. Leveyttä voi skaalata ja pystyt käyttämään samaa tuotetta myös kirjahyllynä vaihtamalla hyllyjen jakoa. Laatikoita tai oviakin voimme tehdä mikäli sellaisia haluat. Päätyjen kaiverruksia voidaan kustomoida juuri mielesi mukaan, tai jättää kokonaan kaiverruskuviot tekemättä! Erikoiskaiverruksista toki neuvoteltava erikseen, mutta ongelmaa niiden tekemisessä ei ole.

Perus värivalikoimaan kuuluvat ruskea, harmaa ja musta petsi. Voit niitä yhdistellä mielesi mukaan tai toivoa täysin räätälöityä sävyä.

Kuinka tilata:

Valitse haluamasi leveys oheisesta valikosta, huomaathan, että hinta on ruudukkokaiverretun tason hinta sisältäen päädyt, ylä- keski- ja alatason. Taso voidaan varustaa myös ovilla tai haluamallasi määrällä vetolaatikoita (ovet ja laatikot alkaen 150€/kpl). Ota kaiverruksista, ovista ja vetolaatikoista yhteyttä meihin erikseen ja suunnitellaan haluamasi kokonaisuus, tuolloin lisäominaisuudet laskutetaan erikseen.

Taso toimitetaan osina ja kasaus tapahtuu patinoiduilla järeillä pulteilla. Toimitusaika noin 6-8 viikkoa riippuen muusta tilauskannasta. Materiaalina 40mm paksu suomalainen massiivimänty. Lohikäärmemäisten pystyosien korkeus on 140 cm ja syvyys 40 cm. Hyllytasojen syvyys 35 cm. Pintakäsittelynä petsi sekä Osmo kalustevaha.

Muuta kysyttävää?

Toki jos sulla on mitä tahansa muita toiveita tason kokoon tms. liittyen, tahi ihan mitä tahansa muuta kysyttävää aiheesta, niin ota suoraan yhteyttä meihin, vastaamme tosi mielellään.

puustikki@puustikki.fi!

 

 

Lisätiedot

Paino 30 kg (kilogramma)
Mitat 150 × 35 × 15 cm (senttimetri)
Leveys (cm)

120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm, 240 cm