Mahtituoppi

Mahtituoppi. Tää on meidän historian retein ja eeppisin tuoppimalli, siitä myös anteeksipyytelemätön nimi, Mahtituoppi! Itse tuoppi on koivua ja sitä kiertää alaosassa teräspanta, johon samalla kiinnittyy puinen kahva. Lisämausteena vielä koristeena kynsimäiset piikit, jotka voi kukin tulkita haluamallaan tavalla, olipa se sitten kruunumainen muoto tai vaikka lyhyt rivi lohikäärmeenhampaita tahi karhunhampaita! Piikkien paikkaa ja suuntaa…

Kuvaus

Mahtituoppi.

Tää on meidän historian retein ja eeppisin tuoppimalli, siitä myös anteeksipyytelemätön nimi, Mahtituoppi! Itse tuoppi on koivua ja sitä kiertää alaosassa teräspanta, johon samalla kiinnittyy puinen kahva. Lisämausteena vielä koristeena kynsimäiset piikit, jotka voi kukin tulkita haluamallaan tavalla, olipa se sitten kruunumainen muoto tai vaikka lyhyt rivi lohikäärmeenhampaita tahi karhunhampaita! Piikkien paikkaa ja suuntaa voi itse vaihdella haluamallaan tavalla, tai ne voi ottaa vaikka kokonaan pois. Oikein jos innostut, niin voit tehdä myös vakiokahvan tilalle itse uuden. Jos koet tiedon tarpeelliseksi, tämä vetää kerralla noin pullollisen viiniä (0,75 l).

Tuopit valmistetaan käsityönä koivuliimaparrusta halkeamisriskin minimoimiseksi. Panta on valmistettu laserleikatusta, patinoidusta ja lakatusta teräksestä. Tuopeissa on myös keskenään hieman eroavaisuuksia, koska käsin ei pystytä kahta täysin samanlaista valmistamaan.

Ulko- ja sisäpinnassa on elintarvikehyväksytty epoksipinnoite, eli kestää kuumia juomia ja alkoholia.  Tuopin voi pestä käsin miedolla pesuaineella, mutta sitä ei saa jättää veteen likoamaan. Ei kestä konepesua.

Tuopin tilavuus noin 0,75 l.

Väri: ruskea

Voit tilata yksilöllisen nimikaiverruksen tuopin pohjaan. Valitse Nimikaiverrus-valikosta “Kyllä” ja kirjoita kaiverrettava nimi tilauksen lisätietokenttään. Nimikaiverruksen hinta lisätään tuotteen normaalihintaan.

Lisätiedot

Paino 1,1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 20 × 20 cm (senttimetri)
Nimikaiverrus

Ei, Kyllä