Noppatorni Puinen ”Linna”

Astu kohti jännitystä ja seikkailua upealla puisella noppatornilla! Nimensä mukaisesti tornimainen ulkonäkö tekee siitä täydellisen lisäyksen pelipöytään tai hyllylle. Inspiroidu rohkeista seikkailuista ja jännittävistä pelihetkistä, kun nostat noppatornin pöydälle. Sen tukeva rakenne ja huolella viimeistellyt yksityiskohdat tekevät siitä huomionarvoisen kappaleen pelihuoneessa tai olohuoneessa. Olit sitten intohimoinen lautapelien harrastaja, roolipelaaja tai vaan satunnainen Monopolin pelaaja, tää…

Alkuperäinen hinta oli: 49,90 €.Nykyinen hinta on: 39,90 €.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Astu kohti jännitystä ja seikkailua upealla puisella noppatornilla!

Nimensä mukaisesti tornimainen ulkonäkö tekee siitä täydellisen lisäyksen pelipöytään tai hyllylle. Inspiroidu rohkeista seikkailuista ja jännittävistä pelihetkistä, kun nostat noppatornin pöydälle. Sen tukeva rakenne ja huolella viimeistellyt yksityiskohdat tekevät siitä huomionarvoisen kappaleen pelihuoneessa tai olohuoneessa.
Olit sitten intohimoinen lautapelien harrastaja, roolipelaaja tai vaan satunnainen Monopolin pelaaja, tää vanerinen noppatorni tarjoaa sinulle tyylikkään ja käytännöllisen tavan heittää noppia. Se on myös loistava lahjaidea kaikille peliharrastajille ja seikkailunjanoisille ystävillesi ja perheellesi.
Luo unohtumattomia pelihetkiä ja anna pelaamisen nousta uudelle tasolle tällä upealla vanerisella noppatornilla! Tornin sisällä on kolme vinottain asettuvaa levyä, joiden kautta nopat kolisevat pöydälle/pelialustalle. Noppatorni on helppo kasata ilman työkaluja, ja keveytensä ansiosta se on myös helppo kuljettaa mukana jos taivallat tuttavan luokse valtakunnan toisellepuolen pelaamaan.

Materiaali: Laserleikattu 3mm kotimainen koivuvaneri.

Pintakäsittely: Pähkinäpuun sävyinen Osmo kalustevaha.

Tornin korkeus: Noin 25 cm.

Suunnittelija: Jarkko Pilvinen