Parta-/Takkukoru Peto Kupari

TuoniCorun parta-/takkukoru, Peto. Koru on täällä kotomaassa käsintehty, materiaalina allergiaystävällinen ja kevyt kirurginteräs. Korun mukana tulee 5 kpl silikonikumilenkkejä. ”Susi juoksi suota myöten, karhu kangasta samosi; suo liikkui suen jälessä, kangas karhun kämmenissä: siihen nousi rautaruoste ja kasvoi teräskaranko suen sorkkien sijoille, karhun kannan kaivamille.” -Kalevala Kukaan ei tiennyt mikä se oli tai mistä se…

49,90 

Varastossa

Kuvaus

TuoniCorun parta-/takkukoru, Peto. Koru on täällä kotomaassa käsintehty, materiaalina allergiaystävällinen ja kevyt kirurginteräs. Korun mukana tulee 5 kpl silikonikumilenkkejä.

”Susi juoksi suota myöten, karhu kangasta samosi; suo liikkui suen jälessä, kangas karhun kämmenissä: siihen nousi rautaruoste ja kasvoi teräskaranko suen sorkkien sijoille, karhun kannan kaivamille.” -Kalevala

Kukaan ei tiennyt mikä se oli tai mistä se tuli. Se saapui aina pimeimpinä öinä ja jätti jälkeensä vain syvät jäljet. Tarinoiden mukaan sen täytyi olla jonkinlainen PETO.

 

Korun korkeus: ~12-14mm

Sisähalkaisija: 8mm

Materiaali: Kirurginteräs, patinoitu (ulkopinta), Kupari (sisäpinta)

Huom! Kuvissa malleilla olevat korut ovat perusmallin PETO-koruja eivätkä vastaa ulkonäöltään täysin tätä korua, mutta ovat mittakaavaa antamassa.

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)