Puustikki Toss

Mikä on Puustikki Toss? Sehän on nimittäin jokseenkin kuuluisasta Ring Toss pelistä meidän näköinen, Puustikki Toss -renkaanheittopeli. Tämä on tosi koukuttava peli vaikka lastenkutsuille tai aikuisten illanistujaisiin juomapeliversiona. Perusversio pelistähän on vain T-muotoon asetetut puurimat lautaan kiinnitettynä, mutta me haluttiin tehdä siitä kerralla paljon eeppisempi versio, koska miekat ja lohikäärmeet toimii aina. Taustalla on myös…

129,90 139,90 

Kuvaus

Mikä on Puustikki Toss? Sehän on nimittäin jokseenkin kuuluisasta Ring Toss pelistä meidän näköinen, Puustikki Toss -renkaanheittopeli. Tämä on tosi koukuttava peli vaikka lastenkutsuille tai aikuisten illanistujaisiin juomapeliversiona. Perusversio pelistähän on vain T-muotoon asetetut puurimat lautaan kiinnitettynä, mutta me haluttiin tehdä siitä kerralla paljon eeppisempi versio, koska miekat ja lohikäärmeet toimii aina. Taustalla on myös ajatus, että kun peli on näyttävä ja suunnitteluun on oikeasti nähty vaivaa, tätä ei tarvitse piilottaa kaappiin, vaan sen voi jättää kirjahyllyyn koristeeksi.

Tässä on samassa paketissa nykyaikainen teräksen laserleikkuu ja rouhea käsityö, joiden lyömätön yhdistelmä ei jätä ketään kylmäksi. Teräksen leikkuun hoitaa Rautatyö Kröger ja puutyöt luonnollisesti toteutetaan meidän verstaalla käsityönä.

Voit tilata Puustikki Tossin ilman snapsilaseja tai niiden kanssa, valitse haluamasi versio valikosta.

Peli toimitetaan osina, mutta kokoonpano on todella helppoa, tarvitset vain kaksi 10mm lenkkiavainta/hylsyä tai jakoavaimen. Myös peliohje tulee mukana paketissa.

 

Tässä vielä Youtube videolinkki seppien pelisessiosta.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 20 × 20 cm (senttimetri)
Snapsilasit

Ei, Kyllä