Rauta ruokapöytä

Rauta ruokapöytä nyt ennakkotilattavissa! Meidän kalustemallisto kasvaa Rauta -sarjalla lähitulevaisuudessa ja siitä ensimmäisenä julkaistaan ruokapöytä, josta voi jo nyt tehdä ennakkotilauksen. Kröger Works toimii rautaisten jalkojen valmistajana ja pöydän kansi tehdään meidän verstaalla, pöytä on alusta loppuun siis edelleen suomalaista käsityötä! Ennakkotilauksia otetaan vastaan huhti-toukokuun ajan ja toimitukset tapahtuvat loppukesän/alkusyksyn aikana. Voisko tässä olla kotiisi…

799,90 1099,90 

Kuvaus

Rauta ruokapöytä nyt ennakkotilattavissa! Meidän kalustemallisto kasvaa Rauta -sarjalla lähitulevaisuudessa ja siitä ensimmäisenä julkaistaan ruokapöytä, josta voi jo nyt tehdä ennakkotilauksen. Kröger Works toimii rautaisten jalkojen valmistajana ja pöydän kansi tehdään meidän verstaalla, pöytä on alusta loppuun siis edelleen suomalaista käsityötä! Ennakkotilauksia otetaan vastaan huhti-toukokuun ajan ja toimitukset tapahtuvat loppukesän/alkusyksyn aikana.

Voisko tässä olla kotiisi uusi ruokapöytä? Puustikin Rauta-kalustemalliston ruokapöytä on muotokieleltään hyvin pelkistetty ja moderni. Se mikä erottaa tämän malliston muiden toimijoiden modernista tyylistä on sen elävä ja patinoitu pintakäsittely. Tuon ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti hyvin viimeistelty. Kannen saa erillisinä lankkuina, mutta myös täysin yhtenäisenä levynä jos erilliset kansilankut ei oo sun makuun sopivat! Molemmissa versiossa kannen kiinnitys jalkoihin tapahtuu alakautta.

Materiaalit, sävyt ja yleiset tiedot

Kannen materiaalina mänty, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha.  Vakiovärimallit ovat Harmaa, Antiikkimänty, Tummanruskea ja Musta, värimallit löytyvät kuvagalleriasta ja väripalikat ovat kuvissa mainitussa järjestyksessä vasemmalta oikealle. Mainitse väritoiveesi tilauksen yhteydessä lisätietokentässä. Jos sulla on kannen osalta jotain erityistoiveita, kuten tuppireunaa, erityistä rustiikkisuutta/rouheutta tai vaikka eri materiaalitoive kuin mänty, niin ota ensin meihin yhteyttä sähköpostilla!

Jalat on valmistettu teräksestä. Tässä vaiheessa jalkojen väri/pintakäsittelyvaihtoehdot ovat musta pulverimaali, sekä patinoitu/ruostutettu mattalakattu raakateräs.

Pöydän vakioleveys on 90 cm ja korkeus 75 cm, mutta pituuden voit valita itse valikon vaihtoehdoista.

Jos haluat pöydän päätyyn jalkaelementin keskelle jonkinlaisen koristeen, esim. havainnekuvassa olevan Mjölnirin tai vaikka puisen viikinkikilven, ota siinäkin tapauksessa ensin sähköpostilla yhteyttä niin katsotaan kustannuspuolta tarkemmin sen osalta!

Miten tilata?

Valitse kuvien vieressä olevasta valikosta pöydän pituus ja lisää se ostoskoriin. Maksutapahtuman yhteydessä kerro väritoiveesi ja muut toiveet lisätietokentässä, niin viesti tulee meille automaattisesti ja tilauksesi saa paikan meidän työjonossa. Kun tilaus on saapunut meille, kuittaamme sen sulle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Halutessasi voit ottaa meihin myös sähköpostilla (puustikki@puustikki.fi) ensin yhteyttä ja maksaa puolet kaluston hinnasta laskulla kun tarvittavat keskustelut on käyty ja tilaus lukittu. Toinen puolisko ja mahdolliset toimituskulut laskutellaan sitten kun pöytä on valmis. Kumpi tahansa maksutapa, siis suora verkkokauppamaksu tai kahdessa erässä tapahtuva laskutus sopii meille hienosti!

Mites toimitus sitten?

Jos otat toimitustavaksi rahdin, se tarkoittaa useimmiten Kaukokiidon rahtipalvelua (Ellei toisin sovita), joka tuo pöydän suoraan sun kotiovelle! Aika helppoa vai mitä? Ei tarvi etsiä peräkärryä tai pakua millä saisit kamppeet roudattua. Sinun tarvitsee vain kantaa paketit sisälle ja ruuvata kansipuut jalkaelementteihin kiinni ja siinä se! Toki jos haluat, voit myös tulla noutamaan pöydän suoraan verstaalta. Taas kerran, miten vaan sulle parhaiten sopii.

HUOM! Nämä valmistetaan aina tilauksesta, koska jokainen tilaus on aina uniikki. Toimitusaika riippuen muusta tilausjonosta on yleensä 4-8 viikkoa, ellei toisin ilmoiteta. Jos tulee mitä tahansa kysyttävää itse tuotteesta, maksutavoista tai toimituksesta, älä epäröi soittaa tai laittaa viestiä. Me tehdään tätä työksemme ja tosi mielellään jeesataan sua kaikessa tähän liittyvässä!

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Pituus

140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm