Riimulaatta Rannekoru

TuoniCorun Riimulaatta Rannekoru. Rannekoruun voit valita enintään viisi riimua, jotka TuoniCorun sepät kaivertavat laatan pintaan. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä lisätieto-kenttään, mitkä riimut haluat laattan kaiverrettavan. Mikäli riimut eivät ole Sinulle tuttuja niin ei hätää – voit ilmoittaa myös kirjaimet ja käännämme ne kirjaimia vastaavaksi riimuiksi. Riimulaatta Rannekorut myydään kahdella eri ketjupaksuudella 5mm ja 3mm sekä kahdella…

49,90 

Kuvaus

TuoniCorun Riimulaatta Rannekoru. Rannekoruun voit valita enintään viisi riimua, jotka TuoniCorun sepät kaivertavat laatan pintaan. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä lisätieto-kenttään, mitkä riimut haluat laattan kaiverrettavan. Mikäli riimut eivät ole Sinulle tuttuja niin ei hätää – voit ilmoittaa myös kirjaimet ja käännämme ne kirjaimia vastaavaksi riimuiksi.

Riimulaatta Rannekorut myydään kahdella eri ketjupaksuudella 5mm ja 3mm sekä kahdella eri mitalla 18cm ja 21cm. Jos haluat rannekorun eri mittaisena, ilmoitathan siitä myös samalla kaiverrettavien riimujen yhteydessä (voit valita valikosta lähimmän mitan tilausta varten ja ilmoitat haluamasi mitan siis erikseen).

Riimulaatta ketjuineen sekä lenkkeineen on valmistettu kokonaan allergiaystävällisestä kirurginteräksestä. Laatta kaiverretaan ja patinoidaan käsin.

Laatan paksuus 1mm.

Mikäli Riimulaatasta herää kysymyksiä olethan yhteydessä meihin sähköpostitse tuonicoru@puustikki.fi.

Koska jokainen laatta on kustomoitu, arvioitu toimitusaika Riimulaatta Rannekorulla on noin 1-2 viikkoa. Huom! Koska kyseessä on kustomoitu tuote ei sillä ole vaihto-/palautusoikeutta. Mittaathan siis halutun korun pituuden huolellisesti.

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Pituus cm

3mm 18cm, 3mm 21cm, 5mm 18cm, 5mm 21cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Riimulaatta Rannekoru”