Servettiteline Ukonvasara

”Tuo Ukko ylinen luoja, Itse ilmojen Jumala, Ilmasta ve’en eroitti, Veestä maati manterehen, Rauta on raukka syntymättä, Syntymättä, kasvamatta.” Ukko ylijumalan maagisen vasaran symboliikka ja väkevä voima tuotuna tähän rautaiseen servettitelineeseen. Ei ehkä arkisessa käytössään se eeppisin mahdollinen kampe, mutta varmasti herättää ansaitusti huomionsa pöydällä. Muistatko milloin viimeksi olisit servettitelineeseen edes kiinnittänyt huomiota? Tämä vangitsee…

Alkuperäinen hinta oli: 59,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.

Varastossa

Kuvaus

”Tuo Ukko ylinen luoja, Itse ilmojen Jumala, Ilmasta ve’en eroitti, Veestä maati manterehen, Rauta on raukka syntymättä, Syntymättä, kasvamatta.”

Ukko ylijumalan maagisen vasaran symboliikka ja väkevä voima tuotuna tähän rautaiseen servettitelineeseen. Ei ehkä arkisessa käytössään se eeppisin mahdollinen kampe, mutta varmasti herättää ansaitusti huomionsa pöydällä. Muistatko milloin viimeksi olisit servettitelineeseen edes kiinnittänyt huomiota? Tämä vangitsee varmasti katseesi.

Tavallaan tämä, kuten muutkin meidän teräksestä tehdyt servettitelineet, on tarpeettoman jämäköitä tarkoitukseensa, mutta ovatpahan käytännössä ikuisia! Etkä löydä vastaavia mistään muualta kuin meidän verkkokaupasta!

 

Materiaalina 3mm paksu patinoitu teräs.

Leveys: 16 cm

Korkeus: 12 cm

Valmistettu Suomessa.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 20 × 20 cm (senttimetri)