Susi seinäkello

Sudella on eri tarustoissa monenlaisia rooleja, kuvastaen milloin pahan voimia, milloin vapautta ja ylväyttä ja milloin mystiikkaa. Kaipa se on monesti tilanteen mukaan katsojan itsensä tulkinnassa miten suden olentona kokee. Tähän meidän kuuta ulvovan suden silhuettiin haluttiin kuitenkin vangita sudesta sitä mystiikkaa ja vapautta, jättäen vielä mielikuvitukselle tilaa tarinalle jonka tämä kello muodollaan kertoo. Jokaiselle…

Alkuperäinen hinta oli: 69,90 €.Nykyinen hinta on: 59,90 €.

Varastossa

Kuvaus

Sudella on eri tarustoissa monenlaisia rooleja, kuvastaen milloin pahan voimia, milloin vapautta ja ylväyttä ja milloin mystiikkaa. Kaipa se on monesti tilanteen mukaan katsojan itsensä tulkinnassa miten suden olentona kokee. Tähän meidän kuuta ulvovan suden silhuettiin haluttiin kuitenkin vangita sudesta sitä mystiikkaa ja vapautta, jättäen vielä mielikuvitukselle tilaa tarinalle jonka tämä kello muodollaan kertoo.

Jokaiselle ”susisielulle” sopiva ajannäyttäjä, ei ihan ehkä pakkohankinta, mutta ainakin hyvin lähellä sitä!

Kello on valmistettu 3mm paksusta, laserleikatusta ja patinoidusta teräksestä. Viisarit ovat muodoltaan viikinkimiekkaa muistuttavaa alumiinia. Kellon mitat noin L27 x K35 cm.
Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Kellokoneisto toimii yhdellä AA paristolla (sisältyy pakkaukseen). Kello voidaan ripustaa seinään koneiston omasta ripustuslenkistä.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 40 × 5 cm (senttimetri)