Tuikkutorni

Jos halajat kotiisi jotain vähän eeppisempää paikkaa kynttilöille kuin klassisen sirot ja ihanat lasiset versiot, niin tässä ois just sulle passeli valinta. On meinaa kunnon tavarasta, eli teräksestä tehty ja painaa pari kiloa! Kynttilänvalo kajastaa mukavasti tornin ikkunoista ja köynnösmäisestä läpileikatusta kuviosta. Köynnös samalla keventää vähän ilmettä, ollen jopa ripauksen romanttinen. Kelvannee siis vähän ronskimmalle…

Alkuperäinen hinta oli: 89,90 €.Nykyinen hinta on: 59,90 €.

Varastossa

Kuvaus

Jos halajat kotiisi jotain vähän eeppisempää paikkaa kynttilöille kuin klassisen sirot ja ihanat lasiset versiot, niin tässä ois just sulle passeli valinta. On meinaa kunnon tavarasta, eli teräksestä tehty ja painaa pari kiloa! Kynttilänvalo kajastaa mukavasti tornin ikkunoista ja köynnösmäisestä läpileikatusta kuviosta. Köynnös samalla keventää vähän ilmettä, ollen jopa ripauksen romanttinen. Kelvannee siis vähän ronskimmalle ja herkemmällekin hahmolle.

Miksei tätä voisi käyttää myös ulkotulien kanssa tai vaikka puulla täytettynä ikäänkuin jätkänkynttilänä (Vain ulkotiloissa!). Jos näin päätät tehdä, huomioithan että materiaali ei ole ruostumatonta terästä, vaan kosteudelle altistettuna tämä tulee ruostumaan ja patinoitumaan vielä entisestään.

HUOM! Pienen suunnittelumokan johdosta köynnöksestä on yksi sisäpala irronnut laserleikkauksen ja/tai jatkokäsittelyn yhteydessä ja sen tilalla on aukko, kuten kuvista näkyy. Tämä eka varastoerä myydään siis kosmeettisen virheen vuoksi kakkoslaatuisena pois hintaan 69,90 € (Norm 89,90 €)

Materiaali: 3mm vahva patinoitu teräs.

Tornin korkeus: Noin 25 cm.

Mukana tulee kokoamisohjeet.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 0,1 × 0,1 × 0,1 cm (senttimetri)
Vaakuna

Ei, Kyllä