Viikinki shakkisarja

Tiedetään, viikingit eivät todennäköisesti pelanneet shakkia, mutta jos olisivat pelanneet, se olisi todennäköisesti tapahtunut tälläisella sarjalla! Onhan tuo nyt hemmetin eeppinen setti! Lauta on kooltaan huimat 60 x 60 cm ja paksuuttakin sillä on 8 cm verran. Materiaalina laudassa on suomalainen koivu. Pintakäsittelynä petsi ja kirkas Osmo kalustevaha. Nappulat ovat nekin oma lukunsa; materiaalina niissä…

990,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Tiedetään, viikingit eivät todennäköisesti pelanneet shakkia, mutta jos olisivat pelanneet, se olisi todennäköisesti tapahtunut tälläisella sarjalla! Onhan tuo nyt hemmetin eeppinen setti! Lauta on kooltaan huimat 60 x 60 cm ja paksuuttakin sillä on 8 cm verran. Materiaalina laudassa on suomalainen koivu. Pintakäsittelynä petsi ja kirkas Osmo kalustevaha.

Nappulat ovat nekin oma lukunsa; materiaalina niissä on käsin patinoitu teräs. Kunkin nappulan jalusta on 10mm paksu ja jokaisen figuurin materiaalipaksuus on 6mm. Ei ihan joka pojalta tällaista kokoelmaa löydykään. Tästä mahtava lahjaidea pyöreitä täyttävälle shakin ystävälle!

HUOM! Vaikka varastosaldo näyttäisi nollaa, voit tuotteen silti ostaa itsellesi. Tuolloin toimitusaika on muusta tilauskannasta riippuen 2-6 viikkoa.

Lisätiedot

Paino 10 kg (kilogramma)
Mitat 60 × 60 × 13 cm (senttimetri)