Viikinkileikkuulankku

Keittiön takuuvarma, järkälemäinen katseenvangitsija! Viikinkileikkuulankut valmistetaan aina massiivipuusta käsityönä, puumateriaali on lämpökäsitelty koivu. Viikinkilankun erottaa muista lankuista sen massiivisuus ja reunuksen näyttävät kaiverrukset. Voit käyttää lankkua leikkuualustana tai ruuan esillepanoon. Paksuutta lankulla on noin 75-80 mm! Käsitelty elintarvikehyväksytyllä öljyllä. Huom! Voit tilata yksilöllisen nimikaiverruksen leikkuulankun pohjaan. Valitse Nimikaiverrus-valikosta ”Kyllä” ja kirjoita kaiverrettava nimi tilauksen lisätietokenttään. Nimikaiverruksen…

119,90 

Kuvaus

Keittiön takuuvarma, järkälemäinen katseenvangitsija! Viikinkileikkuulankut valmistetaan aina massiivipuusta käsityönä, puumateriaali on lämpökäsitelty koivu. Viikinkilankun erottaa muista lankuista sen massiivisuus ja reunuksen näyttävät kaiverrukset. Voit käyttää lankkua leikkuualustana tai ruuan esillepanoon. Paksuutta lankulla on noin 75-80 mm!

Käsitelty elintarvikehyväksytyllä öljyllä.

Huom! Voit tilata yksilöllisen nimikaiverruksen leikkuulankun pohjaan. Valitse Nimikaiverrus-valikosta ”Kyllä” ja kirjoita kaiverrettava nimi tilauksen lisätietokenttään. Nimikaiverruksen hinta lisätään tuotteen normaalihintaan.

Koko: n. 60 x 28 – 35 cm

Lataa lankun hoito-ohjeet tästä!

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 58 × 30 × 10 cm (senttimetri)
Nimikaiverrus

Ei, Kyllä