Rock-henkiset sisustukset

Sisustuskokonaisuudet yrityksille

Kaipaisiko yrityksesi sisustus rock-henkeä, mielikuvituksellista fantasiaa tai rohkean rouheaa otetta? Puustikin veistäjät suunnittelevat ja toteuttavat yrityksille mittatilaustyönä persoonallisia sisustuksia, jotka taatusti erottuvat joukosta.

Raumalainen Gastrobar Wanha Krouvi toivoi rustiikkisen tummaa puusta veistettyä sisustusta, jossa yksityiskohdat oli tarkoin mietitty. Näkyvimmälle paikalle katseenvangitsijaksi valmistettiin kiemurteleva käärme. Puustikki toteutti ravintolan kalusteet jakkaroista pöytiin ja taulukehyksistä loossisohvakokonaisuuksiin.

Jyväskyläläisen Bar Explosiven (Stonebarrel Oy) pubisisustuksessa näkyy kauttaaltaan Puustikin omaleimainen kädenjälki. Bar Explosive on vienyt tyylin myös yksityiskohtiin: heillä esimerkiksi snapsit tarjoillaan Puustikin snapsilankulta. Jyväskyläläisessä Pub Katseessa puolestaan tulijaa tervehtii kotkanpäillä varustettu, etuosaltaan paanutettu noin 5 metriä leveä baaritiski.

Persoonalliset liikelahjat jäävät taatusti mieleen

Tarkoin valitut liikelahjat, merkkipäivämuistamiset ja joululahjat luovat mielikuvia yrityksestä. Nyrkkisääntönä kannattaa muistaa, että lahja on arvokas saajalleen, jos sillä on pitkä käyttöikä. Puustikin puiset, taatusti kotimaiset ja ekologiset liikelahjat jäävät taatusti mieleen – eikä käyttötarkoitusta tarvitse pähkäillä.

Puustikin suosituin liikelahja on massiivipuusta valmistettu leikkuulankku, mutta lähes kaikki pientuotteemme soveltuvat persoonallisiksi liikelahjoiksi. Puutuotteisiin on mahdollista teettää myös tyylikäs kaiverrus.