Puustikin kalusteilla tarunhohtoinen koti!

Ainutlaatuisia huonekaluja jotka kestävät ikuisuuden!

Kun et enää tahdo hankkia kertakäyttöhuonekaluja, tutustu Puustikin persoonallisiin kalusteisiin tai kerro meille mikä on Sinun toiveesi.

Luomme puisia huonekaluja, joita et edes uskoisi todeksi ennen kuin näet. Uskallamme sanoa, ettei yksikään toinen valmistaja maailmassa pysty samaan kuin me. Kaikki valmistamamme huonekalut ovat aina huolella viimeisteltyjä ja äärimmäisen kestäviä.

Puustikki: Huonekalut - TV-taso
Puustikki: Huonekalut - Viikinkisänky

Rauta

Rauta -sarjamme leikkii näyttävästi kahden täysin erilaisen materiaalin täydellistä symbioosilla. Jos muissa huonekaluissamme käytetään metallia vain pieninä koriste-elementteinä, tässä mallistossa rauta nousee puun oheen kantavaksi teemaksi, koska vastakohtien tunnelmasta kohoaa kokonaan uusi muotokieli.

Parru

 Parru -sarja on rohkea, rouhea ja käytännöllinen vastineemme pohjoismaiseen sisustukseen. Tässä on yhdistettynä pelkistetty, perinnettä henkivä muotoilu modernin kodin tarpeisiin.

Talonpoika

Talonpoika -kalusteiden muotokieli on jämerää, koruttoman kaunista ja hillittyä. Ne vievät ajatukset vanhaan suomalaiseen arkeen ja sopivat hyvin modernimman kalustuksen lisäksi.

Viikinki

Viikinki -mallistomme on todellista koristeveiston taidonnäytettä, joissa skandinaavinen mytologia, näyttävyys ja käytännöllisyys kohtaavat. Nämä kalusteet kelpaisivat itse Odinillekin!

Mahti

Mahti -sarja ei ole varsinainen mallisto, vaan ainutlaatuisia huonekaluja ja kalusteita sisältävä joukko Puustikin seppien eeppisimpiä töitä. Nämä puunkäsittelyn rajoja hakevat teokset ovat syntyneet intohimosta tekemiseen ja niihin on kaivettu inspiraatiota mielikuvituksen syvimmistäkin sopukoista.

Mittatilaustyöt ts. custom-työt ovat suuri osa toimintaamme ja niiden rajana on vain mielikuvitus.

Tarvitsetko ehdottomasti lohikäärmeen tai sen kallon? Puuttuko kodistasi arkku tai kenties velhonsauva? Entä kolmimetrinen valtaistuin, kauriin päällä varustettu viskikaappi vai fantasiamaailmasta peräisin oleva keittiökaapisto?

Näitä teemme mielellämme, sillä ne ovat todellisia inspiraation lähteitä fantasiasepillemme!

Puuseppä Jarkko Pilvinen

+358 40 774 0076

jarkko.pilvinen@puustikki.fi

Puustikki: Puiset käsityö huonekalut