Tarinat heräävät henkiin kodissasi

Ainutlaatuisia huonekaluja jotka kestävät ikuisuuden!

Kun et enää tahdo kertakäyttöhuonekaluja, tutustu Puustikin persoonallisiin mallistoihin tai kerro meille mikä on Sinun toiveesi. Luomme puusta kalusteita, joita et edes uskoisi todeksi ennen kuin näet ja uskallamme sanoa, ettei yksikään toinen valmistaja maailmassa pysty samaan kuin me. Kaikki valmistamamme huonekalut ovat huolella viimeisteltyjä ja äärimmäisen kestäviä. 

Viikinki -mallistomme on todellista koristeveiston taidonnäytettä, joissa skandinaavinen mytologia, näyttävyys ja käytännöllisyys kohtaavat. Nämä kalusteet kelpaisivat itse Odinillekin!

Talonpoikaiskalusteiden muotokieli on jämerää, koruttoman kaunista ja hillittyä. Ne vievät ajatukset vanhaan suomalaiseen arkeen ja sopivat hyvin modernimman kalustuksen lisäksi.

Kantri -mallisto hakee vaikutteensa maalaisromanttisesta kartanoidyllistä koristeellisuuden keinoin. Rustiikkisen pinnan ja sirouden ei kannata antaa hämätä, vaan käyttökestävyys on taattua.

Parru -sarja on rohkea, rouhea ja käytännöllinen vastineemme pohjoismaiseen sisustukseen. Tässä on yhdistettynä pelkistetty, perinnettä henkivä muotoilu modernin kodin tarpeisiin.

Mittatilaustyöt tai custom-työt ovat suuri osa toimintaamme ja niiden rajana on vain mielikuvitus. Tarvitsetko lohikäärmeen tai sen kallon? Entä arkku tai kenties velhonsauva? Entä kolmimetrinen valtaistuin, kauriin päällä varustettu viskikaappi vai fantasiamaailmasta peräisin oleva keittiökaapisto? Näitä teemme mielellämme, sillä ne ovat todellisia inspiraation lähteitä fantasiasepillemme!

Tahdotko huonekalut täysin mittatilaustyönä? Me toteutamme haaveesi!

Puustikilla me suunnittelemme kaiken itse – juuri toiveittesi mukaisilla mitoilla, hahmoilla ja pintakäsittelyllä! Vuosien aikana hioutuneet taitomme takaavat hyvinkin monimutkaisten ja tarkkojen yksityiskohtien suunnittelun sekä veistämisen. Tarvittaessa teemme myös 3D-mallinnoksia. Kun tarvitset ainutlaatuisia kalusteita, ota meihin yhteyttä!