Parrusänky vetolaatikolla

Parrusänky vetolaatikolla Jos sie tarviit kunnon sänkyä, niin tässä on siulle sellanen! Puustikin Parru kalustemalliston parisänky on muotokieleltään hyvin pelkistetty, jopa moderni. Se mikä erottaa malliston muiden toimijoiden modernista tyylistä on sen elävä ja patinoitu pintakäsittely. Tuon ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti hyvin viimeistelty. Sängyn kasaus tapahtuu patinoiduilla leveäkantaisilla pulteilla, joka on kirsikkana kakussa…

2590,90 3690,90 

Kuvaus

Parrusänky vetolaatikolla

Jos sie tarviit kunnon sänkyä, niin tässä on siulle sellanen! Puustikin Parru kalustemalliston parisänky on muotokieleltään hyvin pelkistetty, jopa moderni. Se mikä erottaa malliston muiden toimijoiden modernista tyylistä on sen elävä ja patinoitu pintakäsittely. Tuon ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti hyvin viimeistelty. Sängyn kasaus tapahtuu patinoiduilla leveäkantaisilla pulteilla, joka on kirsikkana kakussa tässä rouheassa ja patinoidussa ilmeessä. Sängyn jalat/päätytolpat ovat 140 x 140 mm parrua, joten kyseessä on tosi jämerä ja tukeva rakenne. Normaalista Parrusängystä poiketen, tässä on lisätty jalkopäätyyn sängynlevyinen vetolaatikko, jonka nimikin jo tavallaan kyllä kavaltaa. Samalla myös sängyn pitkille sivuille on lisätty alas yksi lankkukerros, johon laatikko kiinnittyy. Laatikossa on heavy duty liukukiskot, jotka kestävät noin 100 kg kuorman.

Materiaali ja väri:

Materiaalina mänty ja kuusi, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha. Vakiovärivaihtoehtoja on tällä hetkellä neljä: Harmaa, Antiikkimänty, Tummanruskea, Musta. Värit ovat samassa järjestyksessä värimallien esimerkkikuvissa. Voimme kuitenkin tarvittaessa räätälöidä toivomasi sävyn vakiovalikoiman ulkopuolelta.

Parisänky on saatavilla useissa eri leveyksissä; 90, 120, 160, 180 ja 200 cm. Laidan korkeus 45 cm ja päädyn korkeus 110 cm. Sänkyä voi käyttää runkopatjan tai vaahtomuovipatjan kanssa, kunhan mainitset tilauksen yhteydessä kumpi patjatyyppi sinulla on käytössä. Sänky toimitetaan osissa, kasaus on tehty mahdollisimman helpoksi numeroiduilla osilla.

Miten tilata?

Valitse kuvien vieressä olevasta valikosta sängyn leveys ja lisää se ostoskoriin. Maksutapahtuman yhteydessä kerro väritoiveesi ja muut toiveet lisätietokentässä, niin viesti tulee meille automaattisesti ja tilauksesi saa paikan meidän työjonossa. Kun tilaus on saapunut meille, kuittaamme sen sulle henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Jos haluat jotain ihan spesiaalia kaiverrusta tai muita yksityiskohtia, ota ensin meihin myös sähköpostilla: jarkko.pilvinen@puustikki.fi ja sovitaan yksityiskohdat sekä tarkka hinta kuntoon! Kun hommat on selvillä, voidaan maksupuoli hoitaa myös laskulla kahdessa erässä; eka erä kun tilaus lukitaan, toinen puolisko ja mahdolliset toimituskulut laskutellaan sitten kun sänky on valmis.

Mites toimitus sitten?

Jos otat toimitustavaksi rahdin, se tarkoittaa useimmiten Kaukokiidon rahtipalvelua (Ellei toisin sovita), joka toimittaa tämän suoraan sun kotiovelle! Aika helppoa vai mitä? Ei tarvi etsiä peräkärryä tai pakua millä saisit kamppeet roudattua. Sinun tarvitsee vain kantaa paketit sisälle ja kasata sänky! Toki jos haluat, voit myös tulla noutamaan sängyn suoraan verstaalta. Taas kerran, miten vaan sulle parhaiten sopii.

HUOM! Nämä valmistetaan aina tilauksesta, toimitusaika riippuen muusta tilausjonosta on yleensä 4-8 viikkoa, ellei toisin ilmoiteta. Jos tulee mitä tahansa kysyttävää itse tuotteesta, maksutavoista tai toimituksesta, älä epäröi soittaa tai laittaa viestiä. Me tehdään tätä työksemme ja tosi mielellään jeesataan sua kaikessa tähän liittyvässä!

Sähköpostiosoite: jarkko.pilvinen@puustikki.fi

Lisätiedot

Paino 60 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 20 × 30 cm (senttimetri)
Leveys (cm)

120 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, 90 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Parrusänky vetolaatikolla”