Viikinki lautapelipöytä

Viikinki lautapelipöytä   Viikinkityylin lautapelipöydän ei tarvitse olemassaoloaan selitellä, saati pyytää anteeksi. Tää lunastaa paikkansa eeppisimpien rope-taisteluiden alttarina ja nostaa pelikokemuksen varmasti aivan toisenlaiseksi verrattuna niinsanottuihin bulkkipöytiin. Sanomattakin lienee selvää, että laadultaan tämä on taattua Puustikki-laatua, eli kestää varmasti kovemmassakin menossa ja jäänee vielä jälkipolvien riesaksi siinä vaiheessa kun me sepätkin jo pusketaan horsmaa. Kuvagalleriassa…

3790,90 4790,90 

Kuvaus

Viikinki lautapelipöytä

 

Viikinkityylin lautapelipöydän ei tarvitse olemassaoloaan selitellä, saati pyytää anteeksi. Tää lunastaa paikkansa eeppisimpien rope-taisteluiden alttarina ja nostaa pelikokemuksen varmasti aivan toisenlaiseksi verrattuna niinsanottuihin bulkkipöytiin. Sanomattakin lienee selvää, että laadultaan tämä on taattua Puustikki-laatua, eli kestää varmasti kovemmassakin menossa ja jäänee vielä jälkipolvien riesaksi siinä vaiheessa kun me sepätkin jo pusketaan horsmaa.

Kuvagalleriassa on kuvattuna kaksi erillistä pelipöytää ilman tuoleja, sekä kolmas kokonainen pyötäryhmä kuudella tuolilla. Tuolit eivät kuulu pöydän hintaan, vaan ne on tilattava erikseen.

Pelillisten ominaisuuksien osalta tässä on ratkaistu useita pelaamista helpottavia asioita tyyliinsopivalla tavalla:

 

Irroitettavat päällyskannet.

Kannen päällimmäiset levyt on irrotettavissa ja varsinainen pelitila löytyy niiden alta. Siten voit järjestää pelit niille varatussa kaukalossa ja jos peli jää kesken, voit laittaa kansilevyt takaisin paikalleen ja kattaa pöydän ruokailua varten. Ruokailun päätyttyä taas kansilevyt irti ja peli voi jatkua! Kansilevyjen nurkissa on magneetit, jotka pitävät ne jämäkästi paikallaan pöydän rungossa olevaa teräskiskoa vasten. Tämä niinsanottu tuplakansirakenne on tässä pöytämallissa vakiona, kansilevyjen määrä ja leveys säädetään meidän toimesta aina pöydän pituuden mukaan sopivaksi.

 

Valinnaiset lisävarusteet

Kylkiteräkset ja mukitelineet: Pöytään on saatavilla sivusarjaan/runkoon asennettavat teräksiset kylkipalat, jotka toimivat samalla mukitelineiden kiinnitysratkaisuna. Mukitelineitä ei voi tilata ilman kylkiteräksiä. Kylkiteräkset voi tilata läpileikatun riimukirjoituksien kanssa tai ilman erillisiä riimukirjoituksia niinsanotusti blankoina versioina. Vakiotekstit riimuversiossa ovat seuraavanlaiset, hyvinkin nörtteilyskeneen yleisesti sopivat lausahdukset:

”I find your lack of faith disturbing”

”Shall I describe it to you, or would you like me to find you a box?”

”If this nerding out doesn’t come to an end… it shall have to carry on”

”Speak friend and enter.”

Valaistu pelikaukalo: Pöytään voidaan asentaa led-valaistus. Valaistus luo loistavan (pun intented) tunnelman pelaamista varten ja se toteutetaan kahdella toisistaan erillisellä RGB led-nauhalla ja muuntajalla. Nauhat asennetaan puuhun ruuveilla kiinnitettävän diffuusorikotelon sisälle. Nämä voit luonnollisesti hankkia itsekin mistä tahansa led-valoja ja -tarvikkeita myyvästä liikkeestä ja asentaa ne itse. Paikka valoille on aina vakiona pöydässä kansilevyjen tukilistan alapuolella.

HUOM! Kyseiset lisävarusteet löytyvät Pelipöytä -kategorian alta omina tuotteinaan, näet sieltä tarkemmat tiedot ja hinnat. Valot, kylkiteräkset ja mukitelineet eivät siis sisälly vakiopöydän hintaan.

 

Maksu ja toimitus

Toimitus tapahtuu ensisijaisesti Kaukokiidon rahtina, mutta voit luonnollisesti tulla hakemaan pöydän myös itse verstaalta.

Jos herää mitä tahansa kysyttävää tai haluat jotain ihan tietynlaista customointia pöytääsi, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse! Kyselyt osoitteeseen: jarkko.pilvinen@puustikki.fi

Tilauksen voi hoitaa kokonaan verkkokauppatilauksena, jolloin käytössäsi on runsaasti erilaisia maksutapoja ja voit pilkkoa laskun osiin OP-Laskun avulla, mutta voit hoitaa maksun erikseen lähetettävällä laskulla suoraan meidän kanssa. Jos laskutus hoidetaan suoraan meidän kanssa, se pilkotaan 2-4 osaan siten, että ensimmäinen erä veloitetaan tilauksen yhteydessä ja viimeinen erä kun pöytä on valmis. Kun kauppahinta on suoritettu kokonaan, pöytä lähetetään sinulle Kaukokiidolla (Tai voit myös tulla itse noutamaan sen verstaalta).

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Pituus

140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm, 240 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viikinki lautapelipöytä”