Viikinkisohvapöytä

Kautta Odinin parran! Mitäpä jos jättäisit tilaamatta sellaisen halvan lastulevykatiskan, joita monissa muissa verkkokaupoissa sanotaan sohvapöydiksi? Lastulevykatiskaa et takuulla saa ilman olutta tai meadia kasattua ja se nitkuu liitoksissaan heti ensimmäisten olohuoneen huonekalujärjestyksen vaihtamistalkoiden jälkimainingeissa. Jos edellämainitut lauseet herätti ajattelemaan asiaa uudestaa, niin tässä ois sulle sohvapöytä loppuelämäksi! Puustikin Viikinkisohvapöytä pitää pintansa, ei nitise tai…

759,90 1099,90 

Kuvaus

Kautta Odinin parran! Mitäpä jos jättäisit tilaamatta sellaisen halvan lastulevykatiskan, joita monissa muissa verkkokaupoissa sanotaan sohvapöydiksi? Lastulevykatiskaa et takuulla saa ilman olutta tai meadia kasattua ja se nitkuu liitoksissaan heti ensimmäisten olohuoneen huonekalujärjestyksen vaihtamistalkoiden jälkimainingeissa. Jos edellämainitut lauseet herätti ajattelemaan asiaa uudestaa, niin tässä ois sulle sohvapöytä loppuelämäksi! Puustikin Viikinkisohvapöytä pitää pintansa, ei nitise tai natise minkäänlaisen kuorman alla ja syö lastulevykalusteita aamupalaksi! Ei ole halvin mahdollinen sohvapöytä minkä löydät, mut on tässä sit hemmetti vieköön koko rahan edestä rajua meininkiäkin! Tämä kun mäjähtää olkkariin niin koko pitäjä on kateudesta vihreänä.

Pöydän päädyissä on komea vuorimainen harjanne tuomaan vähän vielä lisää meininkiä normaaliin verrattuna. Päädyt on 9 cm paksut ja kansitasokin 4 cm vahvaa liimalevyä. Lisäksi sohvapöytä voidaan räätälöidä oikeastaan kokolailla just sen mukaan kun koet tarpeelliseksi, melkeinpä vain taivas tai Valhalla on rajana! Rohkeesti vaan viestiä meillepäin ni aletaan suunnittelemaan just sulle sopivaa, jos tämä eeppinen perusmalli ei vielä ihan riitä.

Materiaalina mänty, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha.

Pöydän leveys on 60 cm ja korkeus 50 cm, mutta pituuden voit valita itse valikon vaihtoehdoista. Samoiten valitse valikosta haluatko alakannen mukaan vai et. Mikäli haluat pöydästä eri kokoisen kuin vaihtoehdoista löytyy, ota meihin yhteyttä sähköpostitse. Pöytä toimitetaan osina, sinun tarvitsee vain ruuvata kansipuut jalkaelementteihin kiinni.

HUOM! Viikinkisohvapöytä valmistetaan aina tilauksesta! Voit siis tuotteen verkkokaupan kautta ostaa, toimitusaika on muusta tilauskannasta riippuen 6-12 viikkoa. Mikäli herää mitään kysyttävää, tai haluat maksaa ostoksesi osissa, ota meihin yhteyttä sähköpostilla! Muista myös meidän kautta haettavissa oleva OP rahoitus.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Pituus

100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 80 cm

Alakansi

Ei, Kyllä