Hiiden Hevonen

Hevosella on mytologioissa ja tarustoissa monenlaisia ilmentymismuotoja, merkityksiä ja rooleja. Hevonen ilmenee niin Kreikan mytologiassa, viikinkien tarustoissa kuin Kalevalassakin, joista viimeinen kiehtoo minua tekijänä eniten. Siitä tuli tällekin työlle nimitykseksi Hiiden Hevonen, joskaan tämä ei aivan vastaa kaikkia tulkintoja aiheesta, mutta se on tekijän ominaisuudessa minun näkemykseni. Onpa hehkuvasilmäisellä mustalla hevosella paikkansa myös Skyrimin maailmassa,…

7,90 

Kuvaus

Hevosella on mytologioissa ja tarustoissa monenlaisia ilmentymismuotoja, merkityksiä ja rooleja. Hevonen ilmenee niin Kreikan mytologiassa, viikinkien tarustoissa kuin Kalevalassakin, joista viimeinen kiehtoo minua tekijänä eniten. Siitä tuli tällekin työlle nimitykseksi Hiiden Hevonen, joskaan tämä ei aivan vastaa kaikkia tulkintoja aiheesta, mutta se on tekijän ominaisuudessa minun näkemykseni. Onpa hehkuvasilmäisellä mustalla hevosella paikkansa myös Skyrimin maailmassa, Shadowmeren ominaisuudessa. Halusin tähän kuvaan vangita erityisesti unenomaisen ja epätodellisen tunnelman, josta jokainen katsoja voi tehdä omien mieltymystensä mukaisen tulkinnan.

Siinäpä lyhyt katsaus Hiiden Hevosesta. Seuraavassa katsaus itse tuotteeseen:

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Eli ostaessasi tämän saat itsellesi kaksi korkealaatuista JPEG muodossa olevaa digitaalista kuvatiedostoa, samasta aiheesta pysty- ja vaakaversiot. Kuvista voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, valokuvatapetti, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihkon kansi. Tiedostot saat ladattua kauppasivulta heti maksun tehtyäsi, saat myös sähköpostiisi automaattiviestin jossa on latauslinkki tiedostoja varten. Huomioithan, että voit ladata tiedostot niin monta kertaa kuin tarvitset, mutta linkki on toiminnassa 45:n päivän ajan. 

Omaan käyttöön ja lahjaksi voit siis tehdä niin monta painosta ja tuotetta kuin haluat, mutta itse digikuvan tai sen pohjalta valmistettujen tuotteiden jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tilaussivusto on esimerkiksi iFolor, jossa pääset ennen fyysisen tuotteen tilausta helposti kokeilemaan miltä kuva näyttäisi kussakin tuotteessa: https://www.ifolor.fi/

Kuvan koko on 8000 x 5333 pikseliä, 300 dpi. Kuvan koko riittää vähintään noin A0 kokoiseksi canvastauluksi, mutta soveltuu luonnollisesti myös pienempiin painotuotteisiin.

Kuvan laatu ja koko riittää myös noin 6-7 metriä leveän kuvatapetin teettämistä varten! Tätä varten löytyy myös useita yrityksiä, esim. Printhouse.fi, Photowall.fi ja Betterwalls.fi.

 

Digituotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos tiedoston kanssa on mitä tahansa ongelmia, ota meihin yhteyttä. Kuva on tehty kuvankäsittelyohjelman, tekoälyn ja käsin piirtämisen avulla.

Lisätiedot

Vaakuna

Ei, Kyllä