Mahtisohva, kolmen istuttava

Mahtisohva Mikäpä olisi meidän tekemälle sohvalle parempi nimi kuin Mahtisohva? Ei haluttu laittaa tätä tiukasti minkään meidän mallisarjan alle, koska tän voi yhdistää mielensä mukaan niin Viikinkiin, Parruun kuin Talonpoikaankin. Sohvaan voidaan kaivertaa Viikinki -mallisarjalle ominaisia ruudukoita ja/tai aaltomaisia kuvioita, tähän voidaan kustomoida terästä tai kaivertaa täysin kustomjuttuja just sun mielen mukaan. Vastaavaa et löydä…

5990,90 6990,90 

Kuvaus

Mahtisohva

Mikäpä olisi meidän tekemälle sohvalle parempi nimi kuin Mahtisohva? Ei haluttu laittaa tätä tiukasti minkään meidän mallisarjan alle, koska tän voi yhdistää mielensä mukaan niin Viikinkiin, Parruun kuin Talonpoikaankin. Sohvaan voidaan kaivertaa Viikinki -mallisarjalle ominaisia ruudukoita ja/tai aaltomaisia kuvioita, tähän voidaan kustomoida terästä tai kaivertaa täysin kustomjuttuja just sun mielen mukaan. Vastaavaa et löydä mistään muualta kuin meiltä! Käsinojat ovat umpipuuta, joka tuo sohvaan jäljittelemättömän tunnelman siinä istuessa ja löhöillessä. Oikeastaan tää muuttaa sun käsityksen siitä mitä sohva voi olla. Samalla lienee sanomattakin selvää, että sohvan rakenteet kestää ajasta ikuisuuteen ja tähän pätee sama lausahdus kuin kaikkiin meidän kalusteisiin: Sun ei tartte ostaa tämä kuin kerran elämässä, toista et tule koskaan tarvitsemaan ainakaan sen takia että sohva hajoaisi tai oikeastaan edes kuluisi pilalle. Ja mikä vielä on vallan hyvä asia, niin näitä ei ole meillä varastossa yhtään, vaan sohva tehdään tilauksesta just sulle, siten jokainen sohva on myös yksilö, eikä toista identtistä ole kellään muulla.

Sohvan mitat

Kolmen istuttavan sohvan istumatila on valintasi mukaan 180 tai 200 cm (Leveysvalinta ei vaikuta hintaan, mutta kerro siitä sähköpostilla tilauksen yhteydessä). Kokonaisleveyttä sohvalla on tällöin 228 – 248 cm. Käsinojat eivät jätä ketään kylmäksi 24 cm leveydellään. Korkeutta käsinojilla on 65 cm istumakorkeuden ollessa 45 cm, ja sohvan kokonaissyvyys on 90 cm.

Verhoilut

Sohvatyynyt ovat irrallisia, joten ne on helppo puhdistaa tai korjauttaa jos verhoiluun tulee reikä syystä tai toisesta. Verhoilumateriaaliksi on valittavissa ns. tavallinen jämäkkä verhoilukangas, aito antiikkinahka, tai nahkajäljitelmäinen kangas, joka muuten menee aivan täydestä aidon nahan korvikkeena ja on todella kestävää. Ollaan samaa kangasta käytetty kaikissa meidän ravintolakohteissa, eikä yhdessäkään paikassa ole verhoilut menneet vuosienkaan kovan käytön jälkeen rikki. Tällä ei muuten ole mitään tekemistä huonomaineisen ja -laatuisen keinonahan kanssa.

Kuvat eri verhoilumateriaaleista tullaan päivittämään mahdollisimman pian.

Sitten kun kuitenkin mietit, että toihan painaa pitkästi yli 100 kg, niin olet aivan oikeassa, niin se painaa, luultavasti 150-200kg. Samalla saatat miettiä että eihän tuota kukaan jaksa kantaa mihinkään, siinäkin olet oikeassa, ei kokonaisena varmasti jaksakaan. Mutta ei onneksi tartte! Sohva nimittäin purkaantuu pulttiliitosten ansiosta moneen osaan ja purkaminen sekä kasaaminen on todella helppoa! Eikä tarvitse siten myöskään pilata kaverisuhteita muuttopäivän koittaessa.

Tiedustelu, ostopäätös ja tilaaminen

Kun oot valmis ajattelemaan sohvaa uudella tavalla ja tällaisen sohvan tilaaminen kiinnostaa, niin ota ensin meihin yhteyttä sähköpostilla ja katsotaan kaikki hommat tarkemmin kuntoon! Tarkoittaa siis mahdollisia kustomointeja, kuten kaiverruksia, teräskoristeita, mittoja, väriä tai mitä vaan. Samalla käydään läpi myös maksupuoli, sohvan voi vakioversiona ostaa Klarnan maksutavoilla suoraan verkkokaupasta, siihen voi hakea meidän kautta OP rahoituksen, tai voit sopia suoraan meidän kanssa maksun 1-4 erään pilkottuna (edellytyksenä että sohva on kokonaan maksettu ennen luovutusta). Ja jos herää ihan mitä tahansa kysyttävää tästä, älä epäröi kysyä, kerrotaan lisää, neuvotaan ja autetaan päätöksissä oikein mielellään, mutta ei aleta myymään sulle väkisin mitään! Ostopäätös tulee aina sulta, ilman että me aletaan painostamaan mitenkään. Joten kysy rohkeasti, oli sulla mitä tahansa mielessä tän sohvan osalta. 🙂

Valmistusprosessi ja toimitus

Kun ostopäätös on tehty, sohva otetaan meidän tilausjonon hännille ja toimitusaika sovitaan tässä vaiheessa sen perusteella. Toimitusaika vaihtelee yleensä 2-4 kk välillä. Sohvan valmistuttua voit tulla hakemaan sen meiltä verstaalta, tai me voidaan toimittaa se sulle Kaukokiidon rahtina. Tuolloin Kaukokiidon kuski tuo sohvan sulle kotipihaan asti, joten sun ei tartte haalia peräkärryä tai pakua että saat osat roudattua terminaalista kotio.

 

Lisätiedot

Mitat 200 × 40 × 40 cm (senttimetri)
Verhoilu

Aito nahka, Nahkamainen kangas, Verhoilukangas