Lohikäärme seinäkello

Seinäkellona lohikäärmeen profiili. Miksipäs ei? Me kun tuumattiin, että miksi kellon tarvitsis aina olla se tylsä, pyöreä ja valkoinen. Pienellä vaivalla se voi kuitenkin olla jotain täysin muuta, joten tässä se nyt ois, meidän tyylille uskollinen lohikäärmekello! Kello on valmistettu 3mm paksusta, laserleikatusta ja patinoidusta teräksestä. Viisarit ovat muodoltaan viikinkimiekkaa muistuttavaa alumiinia. Kellon mitat noin…

Alkuperäinen hinta oli: 69,90 €.Nykyinen hinta on: 59,90 €.

Varastossa

Kuvaus

Seinäkellona lohikäärmeen profiili. Miksipäs ei? Me kun tuumattiin, että miksi kellon tarvitsis aina olla se tylsä, pyöreä ja valkoinen. Pienellä vaivalla se voi kuitenkin olla jotain täysin muuta, joten tässä se nyt ois, meidän tyylille uskollinen lohikäärmekello!

Kello on valmistettu 3mm paksusta, laserleikatusta ja patinoidusta teräksestä. Viisarit ovat muodoltaan viikinkimiekkaa muistuttavaa alumiinia. Kellon mitat noin L43 x K28 cm.
Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Kellokoneisto toimii yhdellä AA paristolla (sisältyy pakkaukseen). Kello voidaan ripustaa seinään koneiston omasta ripustuslenkistä.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 40 × 5 cm (senttimetri)