Tauon paikka

Tauon Paikka. Joskus elämässä tulee eteen tilanteita, kun joku siinä hetkessä tärkeämpi asia ottaa vallan siitä mitä olit juuri tekemässä. Luulit että tekemisesi, luomistyösi, oli tärkeää, mutta joskus pieni, hellyttävä sydämenvaltaaja tulee ja kiilaa kaiken ohi silkalla olemassaolollaan, omana itsenään, teeskentelemättä. Silloin on parempi antaa tilaa tälle hetkelle ja nauttia siitä, se ei kestä ikuisesti.…

7,90 

Kuvaus

Tauon Paikka.

Joskus elämässä tulee eteen tilanteita, kun joku siinä hetkessä tärkeämpi asia ottaa vallan siitä mitä olit juuri tekemässä. Luulit että tekemisesi, luomistyösi, oli tärkeää, mutta joskus pieni, hellyttävä sydämenvaltaaja tulee ja kiilaa kaiken ohi silkalla olemassaolollaan, omana itsenään, teeskentelemättä. Silloin on parempi antaa tilaa tälle hetkelle ja nauttia siitä, se ei kestä ikuisesti.

——-

Seuraavassa katsaus itse tuotteeseen:

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Eli ostaessasi tämän saat itsellesi korkealaatuisen JPEG muodossa olevan digitaalisen kuvatiedoston. Kuvasta voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, valokuvatapetti, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihkon kansi. Tiedostot saat ladattua kauppasivulta heti maksun tehtyäsi, saat myös sähköpostiisi automaattiviestin jossa on latauslinkki tiedostoja varten. Huomioithan, että voit ladata tiedostot niin monta kertaa kuin tarvitset, mutta linkki on toiminnassa 45:n päivän ajan. 

Omaan käyttöön ja lahjaksi voit siis tehdä niin monta painosta ja tuotetta kuin haluat, mutta itse digikuvan tai sen pohjalta valmistettujen tuotteiden jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tilaussivusto on esimerkiksi iFolor, jossa pääset ennen fyysisen tuotteen tilausta helposti kokeilemaan miltä kuva näyttäisi kussakin tuotteessa: https://www.ifolor.fi/

Kuvan koko on 8000 x 5333 pikseliä, 300 dpi. Kuvan koko riittää vähintään noin A0 kokoiseksi canvastauluksi, mutta soveltuu luonnollisesti myös pienempiin painotuotteisiin.

Kuvan laatu ja koko riittää myös noin 6-7 metriä leveän kuvatapetin teettämistä varten! Tätä varten löytyy myös useita yrityksiä, esim. Printhouse.fi, Photowall.fi ja Betterwalls.fi.

 

Digituotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos tiedoston kanssa on mitä tahansa ongelmia, ota meihin yhteyttä. Kuva on tehty kuvankäsittelyohjelman, tekoälyn ja käsin piirtämisen avulla.

Lisätiedot

Vaakuna

Ei, Kyllä