Eksynyt Voimaeläin, digitaideteos

Kun sisäinen karhusi tulee keski-ikään ja hukkaa itsensä. Jos tunnet olevasi välillä hukassa eikä oikein ole suuntaa mihin lähteä, muista, että myös voimaeläin voi joskus eksyä ja hävittää itsensä. ”En s**tana tiiä, jossain täällä se oli ja tuonne se kai meni, mut en kyllä pysty varmaksi sanomaan. Kuka näistä tietää?” Tätä kuvaa ei oo tarkoituskaan…

7,90 

Kuvaus

Kun sisäinen karhusi tulee keski-ikään ja hukkaa itsensä. Jos tunnet olevasi välillä hukassa eikä oikein ole suuntaa mihin lähteä, muista, että myös voimaeläin voi joskus eksyä ja hävittää itsensä. ”En s**tana tiiä, jossain täällä se oli ja tuonne se kai meni, mut en kyllä pysty varmaksi sanomaan. Kuka näistä tietää?” Tätä kuvaa ei oo tarkoituskaan ottaa vakavasti, mutta siitä voi löytää huumorin avulla voimaa vaikeina aikoina. Ainakin mulla oli useasti tätä tehdessä hyvinkin hauskaa, kun nallen mittasuhteet on vähän pielessä, katse harhailee kaukaisuuteen ja ryhti on maailmanpainon lannistama.

Siinäpä lyhyt katsaus Eksyneestä Voimaeläimestä. Seuraavassa katsaus itse tuotteeseen:

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Eli ostaessasi tämän saat itsellesi kaksi korkealaatuista JPEG muodossa olevaa digitaalista kuvatiedostoa ilman Puustikki vesileimaa, samasta aiheesta pysty- ja vaakaversiot. Kuvista voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, valokuvatapetti, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihkon kansi. Tiedostot saat ladattua kauppasivulta heti maksun tehtyäsi, saat myös sähköpostiisi automaattiviestin jossa on latauslinkki tiedostoja varten. Huomioithan, että voit ladata tiedostot kolmeen kertaan ja linkki on toiminnassa 15:n päivän ajan. 

Omaan käyttöön ja lahjaksi voit siis tehdä niin monta painosta ja tuotetta kuin haluat, mutta itse digikuvan tai sen pohjalta valmistettujen tuotteiden jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tilaussivusto on esimerkiksi iFolor, jossa pääset ennen fyysisen tuotteen tilausta helposti kokeilemaan miltä kuva näyttäisi kussakin tuotteessa: https://www.ifolor.fi/

Kuvan koko on 8000 x 5333 pikseliä, 300 dpi. Kuvan koko riittää vähintään noin A0 kokoiseksi canvastauluksi, mutta soveltuu luonnollisesti myös pienempiin painotuotteisiin.

Kuvan laatu ja koko riittää myös noin 6-7 metriä leveän kuvatapetin teettämistä varten! Tätä varten löytyy myös useita yrityksiä, esim. Printhouse.fi, Photowall.fi ja Betterwalls.fi.

 

Digituotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos tiedoston kanssa on mitä tahansa ongelmia, ota meihin yhteyttä. Kuva on tehty kuvankäsittelyohjelman, tekoälyn ja käsin piirtämisen avulla.

Lisätiedot

Vaakuna

Ei, Kyllä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eksynyt Voimaeläin, digitaideteos”