Jäälohikäärme, digitaideteos

Jäälohikäärme. Lohikäärme on olentona likimain aina voimakas, ylväs ja jopa vaarallinen ilmestys, jonka voimille ei helpolla löydy vertaistaan. Jäälohikäärme ei ole tässä poikkeus. Useista muista lohikäärmeistä poiketen jäälohikäärme ei nimensä mukaisesti syökse tulta, vaan sen henkäys on jääkylmä viima, joka jäädyttää kohteensa hetkessä luihin ja ytimiin yltävään syväjäähän. Viimaa vastaan ei käy suojautuminen haarniskan tahi…

7,90 

Kuvaus

Jäälohikäärme.

Lohikäärme on olentona likimain aina voimakas, ylväs ja jopa vaarallinen ilmestys, jonka voimille ei helpolla löydy vertaistaan. Jäälohikäärme ei ole tässä poikkeus. Useista muista lohikäärmeistä poiketen jäälohikäärme ei nimensä mukaisesti syökse tulta, vaan sen henkäys on jääkylmä viima, joka jäädyttää kohteensa hetkessä luihin ja ytimiin yltävään syväjäähän. Viimaa vastaan ei käy suojautuminen haarniskan tahi kilpien avulla, vaan urheimmankin soturin on saatava suojakseen magiaa, tai pysyteltävä poissa Jäälohikäärmeen tieltä.

Siinäpä lyhyt tulkinta Jäälohikäärmeestä. Seuraavassa katsaus itse tuotteeseen:

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Eli ostaessasi tämän saat itsellesi kaksi korkealaatuista JPEG muodossa olevaa digitaalista kuvatiedostoa, samasta aiheesta pysty- ja vaakaversiot. Kuvista voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, valokuvatapetti, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihkon kansi. Tiedostot saat ladattua kauppasivulta heti maksun tehtyäsi, saat myös sähköpostiisi automaattiviestin jossa on latauslinkki tiedostoja varten. Huomioithan, että voit ladata tiedostot niin monta kertaa kuin tarvitset, mutta linkki on toiminnassa 45:n päivän ajan. 

Omaan käyttöön ja lahjaksi voit siis tehdä niin monta painosta ja tuotetta kuin haluat, mutta itse digikuvan tai sen pohjalta valmistettujen tuotteiden jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tilaussivusto on esimerkiksi iFolor, jossa pääset ennen fyysisen tuotteen tilausta helposti kokeilemaan miltä kuva näyttäisi kussakin tuotteessa: https://www.ifolor.fi/

Kuvan laatu ja koko riittää myös noin neljä metriä leveän kuvatapetin teettämistä varten! Tätä varten löytyy myös useita yrityksiä, esim. Printhouse.fi, Photowall.fi ja Betterwalls.fi.

 

Digituotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos tiedoston kanssa on mitä tahansa ongelmia, ota meihin yhteyttä. Kuva on tehty kuvankäsittelyohjelman, tekoälyn ja käsin piirtämisen avulla.

Lisätiedot

Vaakuna

Ei, Kyllä