Geri ja Freki, digitaideteos

Geri ja Freki Sudella on moninaisia rooleja viikinkien mytologiassa. Susi voi kuvastaa tuhoa ja hävitystä, mutta toisaalta myös rohkeutta, viisautta, rakkautta ja lauman tärkeyttä. Suden näyttäytymisen taistelussa kerrotaan olleen hyvä enne, koska silloin Odin oli paikalla suojelemassa omiaan. Geri ja Freki olivat Odinin susia, joiden tehtävä oli suojella Odinia ja ne kulkivat nänen mukanaan kaikkialle.…

7,90 

Kuvaus

Geri ja Freki

Sudella on moninaisia rooleja viikinkien mytologiassa. Susi voi kuvastaa tuhoa ja hävitystä, mutta toisaalta myös rohkeutta, viisautta, rakkautta ja lauman tärkeyttä.
Suden näyttäytymisen taistelussa kerrotaan olleen hyvä enne, koska silloin Odin oli paikalla suojelemassa omiaan.
Geri ja Freki olivat Odinin susia, joiden tehtävä oli suojella Odinia ja ne kulkivat nänen mukanaan kaikkialle.

Geri ja Freki myös auttoivat Odinia viemään taisteluissa kaatuneet soturit Valhallaan. Monesti Geri ja Freki kuvataankin istumaan Odinin valtaistuimen vierellä. Tarina kertoo myös, että kaikki maailman tavalliset sudet ovat Gerin ja Frekin jälkeläisiä.

 

Siinäpä lyhyt tulkinta Geristä ja Frekistä, Odinin susista. Seuraavassa katsaus tähän tuotteeseen:

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Eli ostaessasi tämän saat itsellesi kaksi korkealaatuista JPEG muodossa olevaa digitaalista kuvatiedostoa, samasta aiheesta pysty- ja vaakaversiot. Kuvista voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihkon kansi. Tiedostot saat ladattua kauppasivulta heti maksun tehtyäsi, saat myös sähköpostiisi automaattiviestin jossa on latauslinkki tiedostoja varten. Huomioithan, että voit ladata tiedostot niin monta kertaa kuin tarvitset, mutta linkki on toiminnassa 45:n päivän ajan. 

Omaan käyttöön ja lahjaksi voit siis tehdä niin monta painosta ja tuotetta kuin haluat, mutta itse digikuvan tai sen pohjalta valmistettujen tuotteiden jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tilaussivusto on esimerkiksi iFolor, jossa pääset ennen fyysisen tuotteen tilausta helposti kokeilemaan miltä kuva näyttäisi kussakin tuotteessa: https://www.ifolor.fi/

 

 

Digituotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos tiedoston kanssa on mitä tahansa ongelmia, ota meihin yhteyttä. Kuva on tehty kuvankäsittelyohjelman, tekoälyn ja käsin piirtämisen avulla.

Lisätiedot

Vaakuna

Ei, Kyllä