Valkyria, digitaideteos

Valkyriat, ”surmattujen valitsijat” olivat skandinaavisessa mytologiassa Odinia palvelevia taistelun hengettäriä ja kuolemanhaltijattaria, jotka keräsivät taistelukentiltä kuolleiden urheiden sotureiden sielut ja veivät ne mukanaan Valhallaan. Valkyriat ratsastivat taisteluun joko hevosilla tai lensivät halki ilman, ja joillakin oli kyky surmata soturit, jotka eivät miellyttäneet heitä. Toiset valkyriat puolestaan suojelivat suosikkejaan. Siinäpä oli lyhykäisesti kuvailtuna Valkyria, kuolleiden pelastaja…

7,90 

Kuvaus

Valkyriat, ”surmattujen valitsijat” olivat skandinaavisessa mytologiassa Odinia palvelevia taistelun hengettäriä ja kuolemanhaltijattaria,
jotka keräsivät taistelukentiltä kuolleiden urheiden sotureiden sielut ja veivät ne mukanaan Valhallaan.

Valkyriat ratsastivat taisteluun joko hevosilla tai lensivät halki ilman, ja joillakin oli kyky surmata soturit, jotka eivät miellyttäneet heitä.
Toiset valkyriat puolestaan suojelivat suosikkejaan.

Siinäpä oli lyhykäisesti kuvailtuna Valkyria, kuolleiden pelastaja viikinkien mytologiassa. Seuraavassa katsaus tähän tuotteeseen:

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Eli ostaessasi tämän saat itsellesi kaksi korkealaatuista JPEG muodossa olevaa digitaalista kuvatiedostoa, samasta aiheesta pysty- ja vaakaversiot. Kuvista voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihkon kansi. Tiedostot saat ladattua kauppasivulta heti maksun tehtyäsi, saat myös sähköpostiisi automaattiviestin jossa on latauslinkki tiedostoja varten. Huomioithan, että voit ladata tiedostot niin monta kertaa kuin tarvitset, mutta linkki on toiminnassa 45:n päivän ajan. 

Omaan käyttöön ja lahjaksi voit siis tehdä niin monta painosta ja tuotetta kuin haluat, mutta itse digikuvan tai sen pohjalta valmistettujen tuotteiden jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tilaussivusto on esimerkiksi iFolor, jossa pääset ennen fyysisen tuotteen tilausta helposti kokeilemaan miltä kuva näyttäisi kussakin tuotteessa: https://www.ifolor.fi/

 

 

Digituotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos tiedoston kanssa on mitä tahansa ongelmia, ota meihin yhteyttä. Kuva on tehty kuvankäsittelyohjelman, tekoälyn ja käsin piirtämisen avulla.

Lisätiedot

Vaakuna

Ei, Kyllä

Saatat myös pitää…