Ukko Ylijumala Vol.2 – digitaideteos

Ukko Ylijumala Ukko oli muinaissuomalaisten tärkein jumala, sillä hän sai aikaan sateen, joka mahdollisti maanviljelyn. Sadetta ja hyvää satoa pyydettiin muinoin järjestämällä Ukon kunniaksi juhlat, Ukon vakat. Vanhoissa loitsuissa ja kansanrunoudessa Ukkoa saatettiin pyytää  avuksi myös taisteluun tai taikuuteen ryhtyessä. Ukkosen jumalaa voitiin pitää paitsi ihmisille tärkeimpänä, myös mahtavimpana jumalana, jota pelättiin ja kunnioitettiin suuresti.…

7,90 

Kuvaus

Ukko Ylijumala

Ukko oli muinaissuomalaisten tärkein jumala, sillä hän sai aikaan sateen, joka mahdollisti maanviljelyn. Sadetta ja hyvää satoa pyydettiin muinoin järjestämällä Ukon kunniaksi juhlat, Ukon vakat. Vanhoissa loitsuissa ja kansanrunoudessa Ukkoa saatettiin pyytää  avuksi myös taisteluun tai taikuuteen ryhtyessä.
Ukkosen jumalaa voitiin pitää paitsi ihmisille tärkeimpänä, myös mahtavimpana jumalana, jota pelättiin ja kunnioitettiin suuresti.

”Oi Ukko ylijumala,
taatto taivahan valtia,
nosta pilvi luotehesta,
toinen kohti koillisesta,
syrjin yhtehen syseä,
lomitellen laukkajele.
Pirota vettä pilvistäsi
orahille kasvajille,
toukoilla tomisiella.”

Siinäpä lyhyt tulkinta Ukko Ylijumalasta. Tästä aiheesta on tehty kaksi eri versiota, Vol.1 ja Vol.2, jotta Ukon väkevä olemus saatiin tuotua esille eri variaatioina. Seuraavassa katsaus itse tuotteeseen:

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Eli ostaessasi tämän saat itsellesi kaksi korkealaatuista JPEG muodossa olevaa digitaalista kuvatiedostoa, samasta aiheesta pysty- ja vaakaversiot. Kuvista voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, valokuvatapetti, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihkon kansi. Tiedostot saat ladattua kauppasivulta heti maksun tehtyäsi, saat myös sähköpostiisi automaattiviestin jossa on latauslinkki tiedostoja varten. Huomioithan, että voit ladata tiedostot niin monta kertaa kuin tarvitset, mutta linkki on toiminnassa 45:n päivän ajan. 

Omaan käyttöön ja lahjaksi voit siis tehdä niin monta painosta ja tuotetta kuin haluat, mutta itse digikuvan tai sen pohjalta valmistettujen tuotteiden jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tilaussivusto on esimerkiksi iFolor, jossa pääset ennen fyysisen tuotteen tilausta helposti kokeilemaan miltä kuva näyttäisi kussakin tuotteessa: https://www.ifolor.fi/

Kuvan koko on 8000 x 5333 pikseliä, 300 dpi. Kuvan koko riittää vähintään noin A0 kokoiseksi canvastauluksi, mutta soveltuu luonnollisesti myös pienempiin painotuotteisiin.

Kuvan laatu ja koko riittää myös noin 6-7 metriä leveän kuvatapetin teettämistä varten! Tätä varten löytyy myös useita yrityksiä, esim. Printhouse.fi, Photowall.fi ja Betterwalls.fi.

 

Digituotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos tiedoston kanssa on mitä tahansa ongelmia, ota meihin yhteyttä. Kuva on tehty kuvankäsittelyohjelman, tekoälyn ja käsin piirtämisen avulla.

Lisätiedot

Vaakuna

Ei, Kyllä