Viikinki tv-taso, avomalli

Kautta Odinin parran! Mitäpä jos sen halvan lastulevykatiskan sijaan hankkisit kustomoitavissa olevan, taatusti jyhkeän tv-tason? Lastulevykatiskaa et takuulla saa ilman olutta tai meadia kasattua ja se nitkuu liitoksissaan heti ensimmäisten olohuoneen huonekalujärjestyksen vaihtamistalkoiden jälkimainingeissa. Tämä kampe sen sijaan pitää pintansa, ei nitise tai natise minkäänlaisen kuorman alla ja syö lastulevykalusteita aamupalaksi! Ei ole halvin mahdollinen…

1090,90 2490,90 

Kuvaus

Kautta Odinin parran! Mitäpä jos sen halvan lastulevykatiskan sijaan hankkisit kustomoitavissa olevan, taatusti jyhkeän tv-tason? Lastulevykatiskaa et takuulla saa ilman olutta tai meadia kasattua ja se nitkuu liitoksissaan heti ensimmäisten olohuoneen huonekalujärjestyksen vaihtamistalkoiden jälkimainingeissa. Tämä kampe sen sijaan pitää pintansa, ei nitise tai natise minkäänlaisen kuorman alla ja syö lastulevykalusteita aamupalaksi! Ei ole halvin mahdollinen tv-taso markkinoilla, mut on tässä sit hemmetti vieköön koko rahan edestä rajua meininkiäkin!

Vakiomitat:

Syvyys: 50 cm

Korkeus: 50 cm

Leveyden voit valita alasvetovalikosta 120 – 260 cm väliltä aina 20 cm välein.

HUOM! Täysin kustomoidut mitat onnistuvat myös, ota silloin suoraan meihin yhteyttä sähköpostilla.

Räätälöitävissä toiveidesi mukaan:

Viikinkityylin tv-taso on rakenteeltaan yksinkertainen ja sen voi personoida omiin tarpeisiin. Päädyt on muuten noin 9 cm paksut, joten järeästä tavarasta on kyse, ja päätyihin on mahdollista myös kaivertaa oikeastaan mitä vain halajat. Esimerkkihinnoilla tv-taso on kaivertamaton, mutta sulla on täysi vapaus mielikuvitella päätyihin vaikkapa viikinkilaivan siluetin, suden, lohikäärmeen, mustekalan, peikkoporukan tai vaikkapa taikametsässä kasvavan puun. Me sit suunnitellaan sun kanssa tarkemmin se visio ja tehdään siitä todellisuutta. Tason päätyihin voidaan lisätä myös tyyliinsopivat koristekilvet.

Perus värivalikoimaan kuuluvat ruskea, antiikkimänty, harmaa ja musta . Voit niitä yhdistellä mielesi mukaan tai toivoa täysin räätälöityä sävyä.

Miten tilata?

Valitse kuvien vieressä olevasta valikosta tason leveys ja lisää se ostoskoriin. Perushinta sisältää päätypalat, ylä-, keski-, ja alatason . Kilvet, mahdolliset kaiverrukset ja muut lisäherkut sovitaan erikseen. Maksutapahtuman yhteydessä kerro väritoiveesi ja muut toiveet lisätietokentässä, niin viesti tulee meille automaattisesti ja tilauksesi saa paikan meidän työjonossa. Kun tilaus on saapunut meille, kuittaamme sen sulle henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Mites toimitus sitten?

Jos otat toimitustavaksi rahdin, se tarkoittaa useimmiten Kaukokiidon rahtipalvelua (Ellei toisin sovita), joka toimittaa tämän suoraan sun kotiovelle! Aika helppoa vai mitä? Ei tarvi etsiä peräkärryä tai pakua millä saisit kamppeet roudattua. Sinun tarvitsee vain kantaa paketit sisälle ja ruuvata kansipuut jalkaelementteihin kiinni, asentaa vetolaatikot kiskoilleen ja siinä se! Toki jos haluat, voit myös tulla noutamaan tason suoraan verstaalta. Taas kerran, miten vaan sulle parhaiten sopii.

HUOM! Nämä valmistetaan aina tilauksesta, koska jokainen tilaus on aina uniikki. Toimitusaika riippuen muusta tilausjonosta on yleensä 4-8 viikkoa, ellei toisin ilmoiteta. Jos tulee mitä tahansa kysyttävää itse tuotteesta, maksutavoista tai toimituksesta, älä epäröi soittaa tai laittaa viestiä. Me tehdään tätä työksemme ja tosi mielellään jeesataan sua kaikessa tähän liittyvässä!

Sähköpostiosoite: puustikki@puustikki.fi

Taso toimitetaan osina ja kasaus tapahtuu patinoiduilla järeillä pulteilla.

 

Lisätiedot

Paino 40 kg (kilogramma)
Mitat 140 × 45 × 30 cm (senttimetri)
Leveys (cm)

120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm, 240 cm, 260 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viikinki tv-taso, avomalli”