Viikinkisänky

Tässä jokaiselle Kotiviikingille komea sänky! Perusrakenne tässä on sama kuin meidän Parru malliston sängyssä, mutta kaiverrusten ja tolppien kynsimäisen muodon kera tämä eroaa siitä kuitenkin merkittävästi. Myös yleisilme on tässä aavistuksen rouheampi ja kädenjälki näkyy enemmän, mutta älä anna rouhean ulkonäön hämätä, viimeistely on silti korkeaa tasoa ja kaikki pinnat ovat kosketustuntumaltaan sileitä. Sängyn kasaus…

2799,90 2999,90 

Kuvaus

Tässä jokaiselle Kotiviikingille komea sänky! Perusrakenne tässä on sama kuin meidän Parru malliston sängyssä, mutta kaiverrusten ja tolppien kynsimäisen muodon kera tämä eroaa siitä kuitenkin merkittävästi. Myös yleisilme on tässä aavistuksen rouheampi ja kädenjälki näkyy enemmän, mutta älä anna rouhean ulkonäön hämätä, viimeistely on silti korkeaa tasoa ja kaikki pinnat ovat kosketustuntumaltaan sileitä. Sängyn kasaus tapahtuu patinoiduilla pulteilla, joka on kirsikkana kakussa tässä rouheassa ja patinoidussa ilmeessä. Sängyn jalat/päätytolpat ovat 140 x 140 mm parrua, joten kyseessä on tosi jämerä ja tukeva rakenne. Erikoistilauksesta voidaan käyttää vielä paksumpaakin tolppamateriaalia, kysy siitä erikseen meiltä!

Materiaalina mänty ja kuusi, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha. Valittavissa olevat vakiovärit ovat tummanruskea, harmaa ja musta. Voimme kuitenkin tarvittaessa räätälöidä toivomasi sävyn vakiovalikoiman ulkopuolelta.

Parisänky on saatavilla kahdessa eri leveydessä, 160 ja 180 cm. Laidan korkeus 45 cm ja päädyn korkeus 110 cm. Sänkyä voi käyttää runkopatjan tai vaahtomuovipatjan kanssa, kunhan mainitset tilauksen yhteydessä kumpi patjatyyppi sinulla on käytössä. Sänky toimitetaan osissa, kasaus on tehty mahdollisimman helpoksi numeroiduilla osilla.

Miten tilata?

Valitse kuvien vieressä olevasta valikosta sängyn leveys ja lisää se ostoskoriin. Maksutapahtuman yhteydessä kerro väritoiveesi ja muut toiveet lisätietokentässä, niin viesti tulee meille automaattisesti ja tilauksesi saa paikan meidän työjonossa. Kun tilaus on saapunut meille, kuittaamme sen sulle henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Jos haluat jotain ihan spesiaalia kaiverrusta tai muita yksityiskohtia, ota ensin meihin myös sähköpostilla: puustikki@puustikki.fi ja sovitaan yksityiskohdat sekä tarkka hinta kuntoon! Kun hommat on selvillä, voidaan maksupuoli hoitaa myös laskulla kahdessa erässä; eka erä kun tilaus lukitaan, toinen puolisko ja mahdolliset toimituskulut laskutellaan sitten kun sänky on valmis.

Mites toimitus sitten?

Jos otat toimitustavaksi rahdin, se tarkoittaa useimmiten Kaukokiidon rahtipalvelua (Ellei toisin sovita), joka toimittaa tämän suoraan sun kotiovelle! Aika helppoa vai mitä? Ei tarvi etsiä peräkärryä tai pakua millä saisit kamppeet roudattua. Sinun tarvitsee vain kantaa paketit sisälle ja kasata sänky! Toki jos haluat, voit myös tulla noutamaan tason suoraan verstaalta. Taas kerran, miten vaan sulle parhaiten sopii.

HUOM! Nämä valmistetaan aina tilauksesta, toimitusaika riippuen muusta tilausjonosta on yleensä 4-8 viikkoa, ellei toisin ilmoiteta. Jos tulee mitä tahansa kysyttävää itse tuotteesta, maksutavoista tai toimituksesta, älä epäröi soittaa tai laittaa viestiä. Me tehdään tätä työksemme ja tosi mielellään jeesataan sua kaikessa tähän liittyvässä!

Sähköpostiosoite: puustikki@puustikki.fi

Lisätiedot

Paino 60 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 20 × 30 cm (senttimetri)
Leveys (cm)

160 cm, 180 cm