Parru ruokapöytä avoimella päädyllä

Voisko tässä olla kotiisi uusi ruokapöytä? Puustikin Parru-kalustemalliston ruokapöytä on muotokieleltään hyvin pelkistetty, jopa moderni. Se mikä erottaa malliston muiden toimijoiden modernista tyylistä on sen elävä ja patinoitu pintakäsittely. Tuon ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti hyvin viimeistelty. Tämä Parru versio on yleisilmeeltään samanlainen kuin vakioversiokin, mutta tästä on poistettu jalkojen alaosan poikkipuu. Kannen saa…

999,90 1499,90 

Kuvaus

Voisko tässä olla kotiisi uusi ruokapöytä? Puustikin Parru-kalustemalliston ruokapöytä on muotokieleltään hyvin pelkistetty, jopa moderni. Se mikä erottaa malliston muiden toimijoiden modernista tyylistä on sen elävä ja patinoitu pintakäsittely. Tuon ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti hyvin viimeistelty. Tämä Parru versio on yleisilmeeltään samanlainen kuin vakioversiokin, mutta tästä on poistettu jalkojen alaosan poikkipuu. Kannen saa myös täysin yhtenäisenä levynä jos erilliset kansilankut ei oo sun makuun sopivat! Kysy siinä tapauksessa tarjous erikseen.

Materiaalit, sävyt ja yleiset tiedot

Materiaalina mänty, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha. Esimerkkikuvissa on eri asiakkaille tehtyjä pöytiä vaihtelevissa väreissä. Vakiovärimallit ovat Harmaa, Antiikkimänty, Tummanruskea ja Musta, värimallit löytyvät kuvagalleriasta ja väripalikat ovat kuvissa mainitussa järjestyksessä vasemmalta oikealle. Mainitse väritoiveesi tilauksen yhteydessä lisätietokentässä. Voit värejä yhdistää mielesi mukaan, kun  mainitset siitä tilausta jättäessäsi. Yleisin värivalinta on mustat jalat ja tummanruskea kansi. Pöydän vakioleveys on 90 cm ja korkeus 75 cm, mutta pituuden voit valita itse valikon vaihtoehdoista. Luonnollisesti myös räätälöity leveys onnistuu, ota tuolloin yhteyttä sähköpostitse (Galleriassa oleva kokonaan vaalea pöytä on tästä esimerkkinä).

Miten tilata?

Valitse kuvien vieressä olevasta valikosta pöydän pituus ja lisää se ostoskoriin. Maksutapahtuman yhteydessä kerro väritoiveesi ja muut toiveet lisätietokentässä, niin viesti tulee meille automaattisesti ja tilauksesi saa paikan meidän työjonossa. Kun tilaus on saapunut meille, kuittaamme sen sulle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Halutessasi voit ottaa meihin myös sähköpostilla (puustikki@puustikki.fi) ensin yhteyttä ja maksaa puolet kaluston hinnasta laskulla kun tarvittavat keskustelut on käyty ja tilaus lukittu. Toinen puolisko ja mahdolliset toimituskulut laskutellaan sitten kun pöytä on valmis. Kumpi tahansa maksutapa, siis suora verkkokauppamaksu tai kahdessa erässä tapahtuva laskutus sopii meille hienosti!

Mites toimitus sitten?

Jos otat toimitustavaksi rahdin, se tarkoittaa useimmiten Kaukokiidon rahtipalvelua (Ellei toisin sovita), joka tuo pöydän suoraan sun kotiovelle! Aika helppoa vai mitä? Ei tarvi etsiä peräkärryä tai pakua millä saisit kamppeet roudattua. Sinun tarvitsee vain kantaa paketit sisälle ja ruuvata kansipuut jalkaelementteihin kiinni ja siinä se! Toki jos haluat, voit myös tulla noutamaan pöydän suoraan verstaalta. Taas kerran, miten vaan sulle parhaiten sopii.

HUOM! Nämä valmistetaan aina tilauksesta, koska jokainen tilaus on aina uniikki. Toimitusaika riippuen muusta tilausjonosta on yleensä 4-8 viikkoa, ellei toisin ilmoiteta. Jos tulee mitä tahansa kysyttävää itse tuotteesta, maksutavoista tai toimituksesta, älä epäröi soittaa tai laittaa viestiä. Me tehdään tätä työksemme ja tosi mielellään jeesataan sua kaikessa tähän liittyvässä!

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Pituus

120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm, 240 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Parru ruokapöytä avoimella päädyllä”