Parru ruokaryhmä

Voisko tässä olla kotiisi uusi ruokaryhmä? Puustikin Parru-kalustemalliston ruokaryhmä on muotokieleltään hyvin pelkistetty, jopa moderni. Settiin kuuluu pöytä ja kaksi pitkää penkkiä. Se mikä erottaa malliston muiden toimijoiden modernista tyylistä on sen elävä ja patinoitu pintakäsittely. Tuon ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti hyvin viimeistelty. Kansipuut on kiinnitetty leveäkantaisilla patinoiduilla ruuveilla, joka on kirsikkana kakussa…

1699,90 2499,90 

Kuvaus

Voisko tässä olla kotiisi uusi ruokaryhmä? Puustikin Parru-kalustemalliston ruokaryhmä on muotokieleltään hyvin pelkistetty, jopa moderni. Settiin kuuluu pöytä ja kaksi pitkää penkkiä. Se mikä erottaa malliston muiden toimijoiden modernista tyylistä on sen elävä ja patinoitu pintakäsittely. Tuon ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti hyvin viimeistelty. Kansipuut on kiinnitetty leveäkantaisilla patinoiduilla ruuveilla, joka on kirsikkana kakussa tässä rouheassa ja patinoidussa ilmeessä. Kannen saa myös täysin yhtenäisenä, alakautta kiinnitettynä levynä jos erilliset kansilankut ei oo sun makuun sopivat!

 

Materiaalit, sävyt ja yleiset tiedot

Materiaalina mänty, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha. Esimerkkikuvissa kansi on ruskea ja jalat hiilenmustat. Mikäli toivot jotain muuta väriyhdistelmää, mainitse siitä tilauksen yhteydessä lisätietokentässä. Valittavissa olevat värit ovat ruskea, antiikkimänty, harmaa, musta ja maalattu valkoinen. Voit värejä yhdistää mielesi mukaan, kun  mainitset siitä tilausta jättäessäsi. Pöydän leveys on 90 cm ja korkeus 75 cm, mutta pituuden voit valita itse valikon vaihtoehdoista. Penkit ovat noin 37 cm leveät ja 45 cm korkeat, pituus kasvaa aina pöydän mukana. Penkit on mitoitettu siten, että ne mahtuvat pöydänjalkojen välistä pöydän alle.

 

Miten tilata?

Valitse kuvien vieressä olevasta valikosta pöydän pituus ja lisää se ostoskoriin. Maksutapahtuman yhteydessä kerro väritoiveesi ja muut toiveet lisätietokentässä, niin viesti tulee meille automaattisesti ja tilauksesi saa paikan meidän työjonossa. Kun tilaus on saapunut meille, kuittaamme sen sulle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Halutessasi voit ottaa meihin myös sähköpostilla (puustikki@puustikki.fi) ensin yhteyttä ja maksaa puolet kaluston hinnasta laskulla kun tarvittavat keskustelut on käyty ja tilaus lukittu. Toinen puolisko ja mahdolliset toimituskulut laskutellaan sitten kun kalusto on valmis. Kumpi tahansa maksutapa, siis suora verkkokauppamaksu tai kahdessa erässä tapahtuva laskutus sopii meille hienosti!

Mites toimitus sitten?

Jos otat toimitustavaksi rahdin, se tarkoittaa useimmiten Kaukokiidon rahtipalvelua (Ellei toisin sovita), joka tuo setin suoraan sun kotiovelle! Aika helppoa vai mitä? Ei tarvi etsiä peräkärryä tai pakua millä saisit kamppeet roudattua. Sinun tarvitsee vain kantaa paketit sisälle ja ruuvata kansipuut jalkaelementteihin kiinni ja siinä se! Toki jos haluat, voit myös tulla noutamaan kaluston suoraan verstaalta. Taas kerran, miten vaan sulle parhaiten sopii.

HUOM! Nämä valmistetaan aina tilauksesta, koska jokainen tilaus on aina uniikki. Toimitusaika riippuen muusta tilausjonosta on yleensä 4-8 viikkoa, ellei toisin ilmoiteta. Jos tulee mitä tahansa kysyttävää itse tuotteesta, maksutavoista tai toimituksesta, älä epäröi soittaa tai laittaa viestiä. Me tehdään tätä työksemme ja tosi mielellään jeesataan sua kaikessa tähän liittyvässä!

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pituus

140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm, 240 cm