Sidontalenkki sänkyyn

Oletko ehkä etsinyt sänkyä jossa olisi valmiina sidontalenkit? Meiltä nimittäin on moni hieman ujostellen kysynyt, että onnistuuko sidontalenkkien lisääminen sänkyihin. Aihe on ehkä hieman tabu, mutta meille se ei ole lainkaan vieras aihepiiri, eikä siitä meidän kanssa jutellessa tarvitse ujostella, ollaan kuitenkin tehty myös Shibari-frame aikansaatossa. Hyvin moni sängyntilaaja on halunnut sänkyynsä sidontalenkit tai kahleet,…

19,90 

Varastossa

Kuvaus

Oletko ehkä etsinyt sänkyä jossa olisi valmiina sidontalenkit? Meiltä nimittäin on moni hieman ujostellen kysynyt, että onnistuuko sidontalenkkien lisääminen sänkyihin. Aihe on ehkä hieman tabu, mutta meille se ei ole lainkaan vieras aihepiiri, eikä siitä meidän kanssa jutellessa tarvitse ujostella, ollaan kuitenkin tehty myös Shibari-frame aikansaatossa. Hyvin moni sängyntilaaja on halunnut sänkyynsä sidontalenkit tai kahleet, mutta emme ole aiemmin pitäneet aiheesta hirmuisesti ääntä. Sidontalenkkien kysyntä on kuitenkin kasvanut sänkyjen tilausten yhteydessä, joten on loogista että niitä saa ostettua nyt suoraan sängyn tilauksen yhteydessä. Muista, että halutessasi saat mihin tahansa meidän sänkymalliin kaksi lenkkiä veloituksetta, lisälenkit voit tilata tästä samalla kun teet sängystä tilauksen.

Huomioi, että jos olet jo aiemmin tilannut meiltä sängyn, voit hyvin ostaa näitä lenkkejä tarvitsemasi määrän ja ruuvata ne itse haluamillesi paikoille sängyssä!

Materiaalina patinoitu ruostumaton teräs. Toimitukseen kuuluu tarvittava määrä mustia ruuveja.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sidontalenkki sänkyyn”