Ukkosenjumala Thor, digitaideteos

Thor on skandinaavisessa mytologiassa ukkosen jumala. Koska hän suojelee maanviljelijöitä tarujen jättiläisiltä, hän oli kansan keskuudessa hyvin suosittu jumala. Thor oli myös viikinkien suosituimpia jumalia ja monet viikingit käyttivät kaulakorua, johon oli kuvattu Thorin käyttämä Mjölnir-vasara. Thor on varsin kookas ja vahva, hyväluontoiseksi ja lempeäksi mainittu, mutta samalla hieman yksinkertainen ja suuttuessaan todella pelottava jumala.…

7,90 

Kuvaus

Thor on skandinaavisessa mytologiassa ukkosen jumala. Koska hän suojelee maanviljelijöitä tarujen jättiläisiltä, hän oli kansan keskuudessa hyvin suosittu jumala. Thor oli myös viikinkien suosituimpia jumalia ja monet viikingit käyttivät kaulakorua, johon oli kuvattu Thorin käyttämä Mjölnir-vasara.

Thor on varsin kookas ja vahva, hyväluontoiseksi ja lempeäksi mainittu, mutta samalla hieman yksinkertainen ja suuttuessaan todella pelottava jumala. Suuttuessaankin hän on kuitenkin aina valmis puolustamaan ja suojelemaan ihmisiä. 

 

Siinäpä oli lyhykäisesti kuvailtuna Thor, ukkosenjumala viikinkien mytologiassa. Seuraavassa katsaus tähän tuotteeseen:

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Eli ostaessasi tämän saat itsellesi korkealaatuisen JPEG muodossa olevan digitaalisen kuvatiedoston, josta voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihkon kansi. Tiedoston saat ladattua kauppasivulta heti maksun tehtyäsi, saat myös sähköpostiisi automaattiviestin jossa on latauslinkki tiedostoa varten. Huomioithan, että voit ladata tiedoston niin monta kertaa kuin tarvitset, mutta linkki on toiminnassa 45:n päivän ajan.

Omaan käyttöön ja lahjaksi voit siis tehdä niin monta painosta ja tuotetta kuin haluat, mutta itse digikuvaa tai sen pohjalta valmistettuja tuotteita ei saa jälleenmyydä. 

 

Digituotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos tiedoston kanssa on mitä tahansa ongelmia, ota meihin yhteyttä. Kuva on tehty kuvankäsittelyohjelman, tekoälyn ja käsin piirtämisen avulla.

Lisätiedot

Vaakuna

Ei, Kyllä

Saatat myös pitää…