Viikinkisänky ”Jaarli”

Liekö entisaikain viikingeillä ihan tällaisia sänkyjä ollut, mutta meillä on!  Erikoisuutena itse päädyssä on kotamainen muoto, joka tuo kokonaisuuteen jylhää arvokkuutta ja poikkeaa muutenkin tavanomaisesta. Nurkkien pylväät vahvistavat jylhää vaikutelmaa entisestään ja niihin kaiverretut riimut vievät nukkujan aikamatkalle muinaisten viikinkien maailmaan. Komeuden kruunaa eeppinen, koivusta käsinveistetty lohikäärmeenpää, jonka silmät jäävät hohtamaan hetkeksi aikaa valojen sammuttua.…

4599,90 7999,90 

Kuvaus

Liekö entisaikain viikingeillä ihan tällaisia sänkyjä ollut, mutta meillä on!  Erikoisuutena itse päädyssä on kotamainen muoto, joka tuo kokonaisuuteen jylhää arvokkuutta ja poikkeaa muutenkin tavanomaisesta. Nurkkien pylväät vahvistavat jylhää vaikutelmaa entisestään ja niihin kaiverretut riimut vievät nukkujan aikamatkalle muinaisten viikinkien maailmaan. Komeuden kruunaa eeppinen, koivusta käsinveistetty lohikäärmeenpää, jonka silmät jäävät hohtamaan hetkeksi aikaa valojen sammuttua. Voit sängyn tilata pään kera tai ilman sitä. Painoakin sängyllä on massiivisten rakenteiden ja aidon puun ansiosta riittävästi, siten myös kestävyys on taattu.

Sänky voidaan mitoittaa joko 160 x 200 cm tai 180 x 200 cm kokoisille patjoille. Materiaalina on suomalainen mänty, pintakäsittelynä petsi ja silkinhimmeä Osmo kalustevaha. Väriksi voit valita ruskean, mustan, kelonharmaan tai vanhan männyn sävyn. Sängyn kasaus tapahtuu osittain piiloonjäävillä ruuveilla, sekä näkyvillä olevilla patinoiduilla pulteilla.

Mikäli haluat sängyn räätälöitynä eri teemalla tai haluat kuvien versioon pieniä muutoksia, ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

HUOM! Yöpöydät eivät kuulu sängyn hintaan, vaan ne on tilattava erikseen.

 

 

Lisätiedot

Paino 100 kg (kilogramma)
Mitat 220 × 45 × 60 cm (senttimetri)
Lohikäärmeenpää

Ei, Kyllä