Viikinki ruokaryhmä tuoleilla

Viikinkityylin ruokaryhmän ei tarvitse olemassaoloaan selitellä, saati pyytää anteeksi. Tämän äärellä aterioidessa voit suorastaan aistia esi-isien hengen ja kehoituksen barbaarisiin pöytätapoihin. No, ei nyt ehkä ihan, mutta kyllä fiilis on kuitenkin ihan eri luokkaa kuin massatuotetuissa kalusteissa – näyttävät koristekaiverrukset ja riimut pitävät siitä huolen! Kestää varmasti isältä pojalle. Väriksi voit valita tummanruskean, mustan, kelonharmaan,…

6350,00 10900,00 

Kuvaus

Viikinkityylin ruokaryhmän ei tarvitse olemassaoloaan selitellä, saati pyytää anteeksi. Tämän äärellä aterioidessa voit suorastaan aistia esi-isien hengen ja kehoituksen barbaarisiin pöytätapoihin. No, ei nyt ehkä ihan, mutta kyllä fiilis on kuitenkin ihan eri luokkaa kuin massatuotetuissa kalusteissa – näyttävät koristekaiverrukset ja riimut pitävät siitä huolen! Kestää varmasti isältä pojalle. Väriksi voit valita tummanruskean, mustan, kelonharmaan, rustiikkivalkoisen, tai vanhan männyn sävyn. Kerro väritoiveesi lisätietokentässä tilauksen yhteydessä.

HUOM! Tämä kalusto sisältää pöydän ja tuolien määrän pöydän pituuden mukaan. Tuoleissa on istuinosa verhoiltu erittäin laadukkaalla verhoilukankaalla.

  • 140-160 cm pöytä, 4 tuolia
  • 180-220 cm pöytä, 6 tuolia
  • 240 cm pöytä, 8 tuolia

Mikäli haluat kaluston erikokoisena kuin vaihtoehdot antavat, tai jos sinulla on muita erikoistoiveita, ota meihin sähköpostilla yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Viikinki ruokaryhmät myydään aina vain jälkitoimituksena. Voit siis tuotteen verkkokaupan kautta ostaa, toimitusaika on muusta tilauskannasta riippuen 6-16 viikkoa.

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Pituus

140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm, 240 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viikinki ruokaryhmä tuoleilla”