Viikinkisenkki neljällä vetolaatikolla

Kautta Odinin parran! Mitäpä jos sen halvan lastulevykatiskan sijaan hankkisit kustomoitavissa olevan, taatusti jyhkeän Viikinkisenkin? Lastulevykatiskaa et takuulla saa ilman olutta tai meadia kasattua ja se nitkuu liitoksissaan heti ensimmäisten  huonekalujärjestyksen vaihtamistalkoiden jälkimainingeissa. Tämä kampe sen sijaan pitää pintansa, ei nitise tai natise minkäänlaisen kuorman alla ja syö lastulevykalusteita aamupalaksi! Ei ole halvin mahdollinen senkki…

2090,90 3090,90 

Kuvaus

Kautta Odinin parran! Mitäpä jos sen halvan lastulevykatiskan sijaan hankkisit kustomoitavissa olevan, taatusti jyhkeän Viikinkisenkin? Lastulevykatiskaa et takuulla saa ilman olutta tai meadia kasattua ja se nitkuu liitoksissaan heti ensimmäisten  huonekalujärjestyksen vaihtamistalkoiden jälkimainingeissa. Tämä kampe sen sijaan pitää pintansa, ei nitise tai natise minkäänlaisen kuorman alla ja syö lastulevykalusteita aamupalaksi! Ei ole halvin mahdollinen senkki markkinoilla, mut on tässä sit hemmetti vieköön koko rahan edestä rajua meininkiäkin!

Vakiomitat:

Syvyys: 50 cm

Korkeus: 105 cm

Leveyden voit valita alasvetovalikosta 100 – 200 cm väliltä aina 20 cm välein.

HUOM! Täysin kustomoidut mitat onnistuvat myös, ota silloin suoraan meihin yhteyttä sähköpostilla.

Räätälöitävissä toiveidesi mukaan:

Viikinkityylin senkki on rakenteeltaan yksinkertainen ja sen voi personoida omiin tarpeisiin. Päädyt on muuten noin 9 cm paksut, joten järeästä tavarasta on kyse, ja päätyihin on mahdollista myös kaivertaa oikeastaan mitä vain halajat. Esimerkkihinnoilla senkki on kaivertamaton, mutta sulla on täysi vapaus mielikuvitella päätyihin vaikkapa viikinkilaivan siluetin, suden, lohikäärmeen, mustekalan, peikkoporukan tai vaikkapa taikametsässä kasvavan puun. Me sit suunnitellaan sun kanssa tarkemmin se visio ja tehdään siitä todellisuutta. Kuten kuvista näkyy, myös vetolaatikoiden etusarjoihin voidaan kaivertaa mitä vaan, esimerkkikuvissa koristeina on Odinin korppien sivuprofiilit.

Perus värivalikoimaan kuuluvat ruskea, antiikkimänty, harmaa ja musta . Voit niitä yhdistellä mielesi mukaan tai toivoa täysin räätälöityä sävyä.

Kuinka tilata:

Valitse haluamasi leveys oheisesta valikosta, huomaathan, että hinta on kaivertamattoman senkin hinta sisältäen päädyt, ylä- ja alatason sekä taustalevyn sekä neljä vetolaatikkoa. (Kuvassa näkyvät piilolaatikot ovat lisävaruste, kysy niistä erikseen) Ota kaiverruksista yhteyttä meihin erikseen ja suunnitellaan haluamasi kokonaisuus, tuolloin lisäominaisuudet laskutetaan erikseen.

Mites toimitus sitten?

Jos otat toimitustavaksi rahdin, se tarkoittaa useimmiten Kaukokiidon rahtipalvelua (Ellei toisin sovita), joka toimittaa tämän suoraan sun kotiovelle! Aika helppoa vai mitä? Ei tarvi etsiä peräkärryä tai pakua millä saisit kamppeet roudattua. Sinun tarvitsee vain kantaa paketit sisälle ja ruuvata kansipuut jalkaelementteihin kiinni, asentaa vetolaatikot kiskoilleen ja siinä se! Toki jos haluat, voit myös tulla noutamaan tason suoraan verstaalta. Taas kerran, miten vaan sulle parhaiten sopii.

HUOM! Nämä valmistetaan aina tilauksesta, koska jokainen tilaus on aina uniikki. Toimitusaika noin 6-12 viikkoa riippuen muusta tilauskannasta. Jos tulee mitä tahansa kysyttävää itse tuotteesta, maksutavoista tai toimituksesta, älä epäröi soittaa tai laittaa viestiä. Me tehdään tätä työksemme ja tosi mielellään jeesataan sua kaikessa tähän liittyvässä!

Taso toimitetaan osina ja kasaus tapahtuu patinoiduilla järeillä pulteilla.

Muuta kysyttävää?

Toki jos sulla on mitä tahansa muita toiveita tason kokoon tms. liittyen, tahi ihan mitä tahansa muuta kysyttävää aiheesta, niin ota suoraan yhteyttä meihin, vastaamme tosi mielellään.

jarkko.pilvinen@puustikki.fi!

 

 

Lisätiedot

Paino 40 kg (kilogramma)
Mitat 140 × 45 × 30 cm (senttimetri)
Leveys (cm)

100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm, 240 cm, 260 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viikinkisenkki neljällä vetolaatikolla”