Korvakorut, Vellamo

TuoniCorun Pohjoisen Jumalatar – korumalliston Vellamo korvakorut. Amuletissa käsinpatinoitu kirurginterästä oleva tausta, jossa luonnonkivi – Sininen Onyksi. Koska kivet ovat luonnonkiveä on jokainen kivi yksilöllinen värikuvioltaan. ” Vellamo on mytologiassamme veden emo, vedenalaisen valtakunnan jumalatar. Hän on veden hallitsijan Ahdin puoliso. Vellamolta pyydettiin kalaonnea, häntä lepyteltiin lahjoilla ja lauluilla, jotta saalista tulisi. Vellamo on suopea…

8 varastossa

Kuvaus

TuoniCorun Pohjoisen Jumalatar – korumalliston Vellamo korvakorut. Amuletissa käsinpatinoitu kirurginterästä oleva tausta, jossa luonnonkivi – Sininen Onyksi. Koska kivet ovat luonnonkiveä on jokainen kivi yksilöllinen värikuvioltaan.

” Vellamo on mytologiassamme veden emo, vedenalaisen valtakunnan jumalatar. Hän on veden hallitsijan Ahdin puoliso. Vellamolta pyydettiin kalaonnea, häntä lepyteltiin lahjoilla ja lauluilla, jotta saalista tulisi. Vellamo on suopea kunnioittaville kalastajille, mutta saattoipa hän kaataa nurin kiittämättömien veneet. Vellamo asuu syvällä veden salaisessa valtakunnassa, ja hän tuntee valtakintansa läpikotaisin tietäen sen uumenissa olevan suuremmoisia rikkauksia, menneiden aikojan kadotettuja aarteita.”

– Ote kirjasta: Paluu Jumalattaren luontoon, Eeva Maria Leino ja Tytti Leiwo

 

Ahti aaltojen kuningas,

Vellamo ve’en emäntä,

aja kaunis kala karja

minun onken ottimille,

väkärauvan väentimille.

SKVR IX4 1143, Onkijan lukuja

 

Halkaisija: 14mm

Materiaali: Kirurginteräs, Sininen Onyksi

Koukut, lenkit: Kirurginteräs

Korvakorujen mukana tulee silikonistopparit.

Suosittelemme ottamaan korun pois suihkun, saunan ja uinnin ajaksi.

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)