Kaulakoru Äitien Metsä

TuoniCorun oma kaulakoru, Äitien Metsä. Mielikki, metsän emäntä, puhas muori, muoto kaunis! Pane kulta kulkemahan, hopea vaeltamahan, miehen etsivän etehen, anelijan askelille! Entisaikoina metsämiesten kulkiessa pitkin synkkiä saloja riistan toivossa, oli naisilla, äideillä myöskin tässä osansa. Mikäli metsän kuningas Tapio saattoi olla huonolla tuulella ja eväsi metsämiehiltä saaliin, osasi metsän emäntä Mielikki lepytellä miestään. Sanotaankin,…

59,90 89,90 

Kuvaus

TuoniCorun oma kaulakoru, Äitien Metsä.

Mielikki, metsän emäntä,
puhas muori, muoto kaunis!
Pane kulta kulkemahan,
hopea vaeltamahan,
miehen etsivän etehen,
anelijan askelille!

Entisaikoina metsämiesten kulkiessa pitkin synkkiä saloja riistan toivossa, oli naisilla, äideillä myöskin tässä osansa. Mikäli metsän kuningas Tapio saattoi olla huonolla tuulella ja eväsi metsämiehiltä saaliin, osasi metsän emäntä Mielikki lepytellä miestään. Sanotaankin, että metsän kauniin emännän Mielikin vallassa oli pienriistan pyytäjän, sienestäjän ja marjastajan saalis. Hänen vastuullaan oli myös metsän koristelu, ja Mielikkiä kannattikin kiittää kauniista metsämaisemista. Korun runko on kuin suora petäjä ja valoa saadessaan se herää hehkumaan vihreää sävyä.Metsä; paikka vaellukselle, seikkailulle tai vaikka rauhoittumiselle arjen keskellä. Tämä koru on omistettu niille äideille, joilla luonto on lähellä sydäntä.

Koru on kokonaan Suomessa valmistettu ja käsin patinoitu. Materiaalina 316L kirurginteräs, eli sopii myös useimmille allergikoille ja kestää taatusti kovempaakin käyttöä. Suosittelemme kuitenkin korun pois ottamista kaulasta saunoessa. Hehku-sarjan kaulakorut käyttäytyvät päiväsaikaan samaan tapaan kuin normaalit kaulakorut, mutta heräävät hämärässä eloon. Hohtavana aineena on fosfori, joten hehkuakseen pimeässä koru vaatii ensin ”valohoitoa”, korun pitämistä kirkkaan valonlähteen lähellä jonkun aikaa. 

Korun korkeus 50 mm, Paksuus 5 mm

Materiaali: Kirurginteräs

Hehku: Vihreä

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm), 5 mm leveä teräsketju (55 cm). Ketjut on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.

Paketissa on korun lisäksi uv-valo, jonka avulla korun saa välittömästi Hehkumaan.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm, 5 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 5 mm Teräsketju 55 cm