Kaulakoru Pohjolan Äiti

Vaikka Pohjola mielletään usein kylmäksi, routaisaksi ja karuksi maaksi, on silläkin vastavoimansa. Tuo vastavoima, lempeä ja lämmin tuuli huminoi Pohjolan vehreänä hehkuvan metsän siimeksessä. Tuulen huminassa voi aistia Pohjolan Äidin lämpimän läsnäolon, rajattoman rakkauden ja voimakkaan suojelun sen omia lapsia kohtaan. Äiti Tuo sama rajaton rakkaus on valjastettu tähän Pohjolan Äiti kaulakoruun, kilpimäisen muodon symboloidessa…

59,90 89,90 

Kuvaus

Vaikka Pohjola mielletään usein kylmäksi, routaisaksi ja karuksi maaksi, on silläkin vastavoimansa. Tuo vastavoima, lempeä ja lämmin tuuli huminoi Pohjolan vehreänä hehkuvan metsän siimeksessä. Tuulen huminassa voi aistia Pohjolan Äidin lämpimän läsnäolon, rajattoman rakkauden ja voimakkaan suojelun sen omia lapsia kohtaan.

Äiti

Tuo sama rajaton rakkaus on valjastettu tähän Pohjolan Äiti kaulakoruun, kilpimäisen muodon symboloidessa jokaisen äidin karhuemomaista suojeluviettiä omia lapsiaan kohtaan.

Koru on kokonaan Suomessa valmistettu ja käsin patinoitu. Materiaalina 316L kirurginteräs, eli sopii myös useimmille allergikoille ja kestää taatusti kovempaakin käyttöä.

Korun halkaisija 34 mm, Paksuus 3 mm

Materiaali: Kirurginteräs

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm), 5 mm leveä teräsketju (55 cm). Ketjut on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.

Paketissa on korun lisäksi tarina tulostettuna.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm, 5 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 5 mm Teräsketju 55 cm