Korvakorut, Ilmatar

TuoniCorun Pohjoisen Jumalatar – korumalliston Ilmatar korvakorut. Korvakoruissa on käsinpatinoitu kirurginterästä oleva tausta, jossa luonnonkivi – Ametisti. Koska kivet ovat luonnonkiveä on jokainen kivi yksilöllinen värikuvioltaan. ” Ilmatar on Kalevalassa kaiken alun jumalatar. Hän on Luojatar, joka vahingossa synnyttää maailman. Maailman syntytarinassa kerrotaan, miten aikojen alussa oli vain ilmaa ja vettä. Ilmatar asusteli ”ilman impenä”,…

39,90 

Varastossa

Kuvaus

TuoniCorun Pohjoisen Jumalatar – korumalliston Ilmatar korvakorut. Korvakoruissa on käsinpatinoitu kirurginterästä oleva tausta, jossa luonnonkivi – Ametisti. Koska kivet ovat luonnonkiveä on jokainen kivi yksilöllinen värikuvioltaan.

” Ilmatar on Kalevalassa kaiken alun jumalatar. Hän on Luojatar, joka vahingossa synnyttää maailman. Maailman syntytarinassa kerrotaan, miten aikojen alussa oli vain ilmaa ja vettä. Ilmatar asusteli ”ilman impenä”, mutta tylsistyi yksinoloon ilmojen mailla ja päätti sulkeltaa uimaan meren syvyyksiin, itse alkumeri Sarajaksen syövereihin.”

– Ote kirjasta: Paluu Jumalattaren luontoon, Eeva Maria Leino ja Tytti Leiwo

 

Ilmatar ihava impi,

Joka vanhin vaimoksista,

Mehiläinen meiän lintu,

Lennä kullaissa käkenä,

Siimasiivin siuuttele

Sioltasi entisiltä;

Tuo mettä siivessäsi! 

SKVR 14 272 Tulen sanat

 

Halkaisija: 14mm

Materiaali: Kirurginteräs, Ametisti

Koukut, lenkit: Kirurginteräs

Korvakorujen mukana tulee silikonistopparit.

Suosittelemme ottamaan korun pois suihkun, saunan ja uinnin ajaksi.

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)