Korvakorut, Päivätär

Pohjoisen Jumalatar – korumalliston Päivätär korvakorut. Koruissa käsinpatinoitu kirurginterästä oleva tausta, jossa luonnonkivi – Tiikerinsilmä. Koska kivet ovat luonnonkiveä on jokainen kivi yksilöllinen värikuvioltaan. ”Päivätär on Auringon jumalatar, elämää kantava säteilevä voimanantaja. Päivätär on yhdessä kaksoissisarensa Kuuttaren kanssa ollut merkittävimpiä hahmoja kansanuskomme keskuudessa. Naiset rukoilivat Päivättäreltä apua oman hehkeytensä nostattamiseen sekä kaunistautumiseen ja vanhoissa runoissa…

39,90 

Varastossa

Kuvaus

Pohjoisen Jumalatar – korumalliston Päivätär korvakorut. Koruissa käsinpatinoitu kirurginterästä oleva tausta, jossa luonnonkivi – Tiikerinsilmä. Koska kivet ovat luonnonkiveä on jokainen kivi yksilöllinen värikuvioltaan.

”Päivätär on Auringon jumalatar, elämää kantava säteilevä voimanantaja. Päivätär on yhdessä kaksoissisarensa Kuuttaren kanssa ollut merkittävimpiä hahmoja kansanuskomme keskuudessa. Naiset rukoilivat Päivättäreltä apua oman hehkeytensä nostattamiseen sekä kaunistautumiseen ja vanhoissa runoissa neidot pyytelevät Päivättäreltä ”kultaisia lankoja” kuin koruja kaunistautumiseen.”

– Ote kirjasta: Paluu Jumalattaren luontoon, Eeva Maria Leino ja Tytti Leiwo

 

Kuulin Kuuttaren kutovan,

Päivättären ketreävän;

minä luokse luonteleme,

likelle likenteleme.

Anto Kuutar kultiansa,

Päivätär hopehiansa;

minä kullat kulmilleni,

päälleni hyvät hopeat.

SKVR VII1 221b. Kuuttaret kutojina

 

Korvakorujen koko 13mm x 18mm

Materiaali: Kirurginteräs, Tiikerinsilmä

Suosittelemme ottamaan korun pois suihkun, saunan ja uinnin ajaksi.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)