Kuha terässormus 9 mm

TuoniCorun kalannahkaupotteinen terässormus, upotteena värjäämätöntä kuhannahkaa. Kuha on sameiden vesien arvoituksellinen kala, mutta myös tämän suositun sormuksemme nimi. Luonnonmukaisuutta ja ekologisuutta henkivä terässormus on myös aidosti ekologinen: sepällä ei valitettavasti vielä ole omaa kalankasvattamoa, vaan yhteistyökumppanini Sanna Pekkanen joko kalastaa kalat itse tai hakee kauppojen kalatiskeiltä ylijäävän nahkan. Fileroinnin jälkeen nahka nimittäin päätyisi roskiin –…

169,90 

Suurimmalla osalla sormuksia on TuoniCorun kokotakuu.
Mikäli sormus on väärän kokoinen, se voidaan veloituksetta vaihtaa kertaalleen toiseen kokoon. Epätodennäköisessä tapauksessa, että sormus on vielä tämänkin jälkeen väärän kokoinen, lisävaihto kustantaa 20€/krt. Takuu EI KOSKE puisia kosintasormuksia!
Kokotakuun tiimoilta voit olla yhteydessä sähköpostilla tuonicoru@puustikki.fi

Kuvaus

TuoniCorun kalannahkaupotteinen terässormus, upotteena värjäämätöntä kuhannahkaa. Kuha on sameiden vesien arvoituksellinen kala, mutta myös tämän suositun sormuksemme nimi. Luonnonmukaisuutta ja ekologisuutta henkivä terässormus on myös aidosti ekologinen: sepällä ei valitettavasti vielä ole omaa kalankasvattamoa, vaan yhteistyökumppanini Sanna Pekkanen joko kalastaa kalat itse tai hakee kauppojen kalatiskeiltä ylijäävän nahkan. Fileroinnin jälkeen nahka nimittäin päätyisi roskiin – mutta korusepän käsissä nahan isosuomuinen selkäosa taipuu ajattomaksi taiteeksi. 

Suomujen koossa, tiheydessä ja muodoissa esiintyy vaihtelua, jonka ansiosta jokainen sormus on yksilöllinen ja uniikki, luonnonläheinen. Sormus valmistetaan rungon sorvauksesta lähtien kotimaisena käsityönä. Sormuksen nahkaupote on pinnoitettu, vedenkestävä.

Huom! Mikäli sopivaa kokoa ei ole varastossa, voit sormuksen silti itsellesi ostaa (jälkitoimitus). Tilauksesta tuotteen valmistumiseen menee arviolta 4 viikkoa. Seppä on tilauksen jälkeen yhteydessä tarkemmasta aikataulusta.

Leveys: 9 mm

Runko: Kirurginteräs

Upote: kuhannahka

Kalannahka: Tmi Sanna Pekkanen

Kansikuva: Jukka Alasaari

 

Tämä sormusmalli, siihen käytetyt materiaalit ja sen tekotapa on mallisuojattu.

 

Sormus on vedenkestävä ja se sormessa voi huoletta pestä käsiä. Pinnoite suojelee upotemateriaalia  veden lisäksi arkisilta iskuilta. Suosittelemme sormuksen pois ottamista sormesta seuraavissa tilanteissa: saunoessa, silloin kun sormus saattaa altistua voimakkaille kemikaaleille tai öljyille ja kun siihen saattaa kohdistua voimakkaita iskuja (työ, harrasteet). Huolehtia jonkun verran siis saa, koska sormus sisältää kuitenkin kalannahkaa. Ikuinen sormus ei ole, mutta samaan runkoon voidaan aikanaan uusia pinnoite tai laittaa uusi nahka tilalle.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Koko (mm)

15, 15.5, 16, 16.5, 17, 17.5, 18, 18.5, 19, 19.5, 20, 20.5, 21, 21.5, 22