Terässormus Terva

TuoniCorun patinoitu terässormus Terva. ”Tumma ja rosoinen, vankka kuin suuri petäjä, vahva kuin tervaskanto.” Tervaa on kautta aikojen käytetty suojaamaan pintoja, mutta tämä sormus muistuttaa, että myös kolhut ja naarmut kuuluvat elämään. Terva-sormus muistuttaa meitä omista vahvuuksistamme. Puhtaan teräspinnan sijaan sormukseen saadaan patinan avulla luotua yksilöllisyyttä, vanhaa näköä ja rouheutta. Sormus kestää kovempaakin käyttöä, tosin patina…

99,90 

Suurimmalla osalla sormuksia on TuoniCorun kokotakuu.
Mikäli sormus on väärän kokoinen, se voidaan veloituksetta vaihtaa kertaalleen toiseen kokoon. Epätodennäköisessä tapauksessa, että sormus on vielä tämänkin jälkeen väärän kokoinen, lisävaihto kustantaa 20€/krt. Takuu EI KOSKE puisia kosintasormuksia!
Kokotakuun tiimoilta voit olla yhteydessä sähköpostilla tuonicoru@puustikki.fi

Kuvaus

TuoniCorun patinoitu terässormus Terva.

”Tumma ja rosoinen,

vankka kuin suuri petäjä,

vahva kuin tervaskanto.”

Tervaa on kautta aikojen käytetty suojaamaan pintoja, mutta tämä sormus muistuttaa, että myös kolhut ja naarmut kuuluvat elämään. Terva-sormus muistuttaa meitä omista vahvuuksistamme. Puhtaan teräspinnan sijaan sormukseen saadaan patinan avulla luotua yksilöllisyyttä, vanhaa näköä ja rouheutta. Sormus kestää kovempaakin käyttöä, tosin patina saattaa kulua ajan saatossa. Patina tähän sormukseen tehdään polttamalla terva kiinni sormuksen pintaan.

Huom! Mikäli sopivaa kokoa ei ole varastossa, voit sormuksen silti itsellesi ostaa (jälkitoimitus). Tilauksesta tuotteen valmistumiseen menee arviolta 4 viikkoa. Seppä on tilauksen jälkeen yhteydessä tarkemmasta aikataulusta.

Leveys: 6 mm

Runko: Kirurginteräs, kevyesti sisältä pyöristetty

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Koko (mm)

16, 16.5, 17, 17.5, 18, 18.5, 19, 19.5, 20, 20.5, 21, 21.5, 22