Ikuisuus 4.5mm

TuoniCorun metalliupotteinen sormus, Ikuisuus. Teräsrunkoon on pakotettuna hopeaa ja pronssia, josta rungon päälle kietoutuu solmu. ”Ikuisuus on käsitteenä jotain loppumatonta ja ajallisesti rajatonta. Sormuksen yksityiskohtana on rungon päälle kietoutuva rakkauden ja ystävyyden solmu. Tämä solmu on symboli, joka edustaa ikuista rakkautta ja yhteyttä kahden ihmisen välillä. Solmu esiintyy useissa kulttuureissa, joissa se symboloi kestävyyttä ja…

249,90 

Suurimmalla osalla sormuksia on TuoniCorun kokotakuu.
Mikäli sormus on väärän kokoinen, se voidaan veloituksetta vaihtaa kertaalleen toiseen kokoon. Epätodennäköisessä tapauksessa, että sormus on vielä tämänkin jälkeen väärän kokoinen, lisävaihto kustantaa 20€/krt. Takuu EI KOSKE puisia kosintasormuksia!
Kokotakuun tiimoilta voit olla yhteydessä sähköpostilla tuonicoru@puustikki.fi

Kuvaus

TuoniCorun metalliupotteinen sormus, Ikuisuus. Teräsrunkoon on pakotettuna hopeaa ja pronssia, josta rungon päälle kietoutuu solmu.

”Ikuisuus on käsitteenä jotain loppumatonta ja ajallisesti rajatonta. Sormuksen yksityiskohtana on rungon päälle kietoutuva rakkauden ja ystävyyden solmu. Tämä solmu on symboli, joka edustaa ikuista rakkautta ja yhteyttä kahden ihmisen välillä. Solmu esiintyy useissa kulttuureissa, joissa se symboloi kestävyyttä ja jatkuvuutta. Koru on usein enemmän kuin pelkkä koriste; se kantaa mukanaan merkityksiä ja symboliikkaa.”

Huom! Mikäli sopivaa kokoa ei ole varastossa, voit sormuksen silti itsellesi ostaa (jälkitoimitus). Tilauksesta tuotteen valmistumiseen menee arviolta 2-3 viikkoa (koskee vain kyseistä sormusmallia). Seppä on tilauksen jälkeen yhteydessä tarkemmasta aikataulusta.

Leveys: 4,5 mm

Runko: Kirurginteräs

Upote: Hopea (925), pronssi

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Koko (mm)

15, 15.5, 16, 16.5, 17, 17.5, 18, 18.5, 19, 19.5, 20, 20.5, 21, 21.5, 22

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ikuisuus 4.5mm”