Kaipuu Hopea 4.5 mm

TuoniCorun metalliupotteinen sormus, Kaipuu. Niissä hetkissä kun joudumme olemaan toisistamme erossa, kaipuu leijuu sydämessäni kuin haikea tuulenhenkäys. Huomaan silloin tarttuvani vihkisormukseen, jonka hääpäivänämme asetin sormeesi. Se on minulle paljon enemmän kuin vain koru – se on lämmin muisto jostakin suuremmasta. Merkityksellisestä. Sinusta. Sydämeni valtaa lämmin tunne kun valo heijastelee sormuksen pinnassa, sillä muistan miten sinä…

169,90 

Suurimmalla osalla sormuksia on TuoniCorun kokotakuu.
Mikäli sormus on väärän kokoinen, se voidaan veloituksetta vaihtaa kertaalleen toiseen kokoon. Epätodennäköisessä tapauksessa, että sormus on vielä tämänkin jälkeen väärän kokoinen, lisävaihto kustantaa 20€/krt. Takuu EI KOSKE puisia kosintasormuksia!
Kokotakuun tiimoilta voit olla yhteydessä sähköpostilla tuonicoru@puustikki.fi

Kuvaus

TuoniCorun metalliupotteinen sormus, Kaipuu.

Niissä hetkissä kun joudumme olemaan toisistamme erossa, kaipuu leijuu sydämessäni kuin haikea tuulenhenkäys. Huomaan silloin tarttuvani vihkisormukseen, jonka hääpäivänämme asetin sormeesi. Se on minulle paljon enemmän kuin vain koru – se on lämmin muisto jostakin suuremmasta. Merkityksellisestä. Sinusta.

Sydämeni valtaa lämmin tunne kun valo heijastelee sormuksen pinnassa, sillä muistan miten sinä päivänä silmäsi hohtivat niin kirkkaina. Tämä sormus on minulle yhtä ainutlaatuinen kuin Sinä ja meidän rakkaustarinamme.

Sormuksen teräsrungon keskelle on pakotettuna messinkiä. Kiillotettu, rouhea teräsrunko luo upotteelle ilmettä estäen samalla mahdolliset sormen värjäytymät, mitä jotkut metallit ihoa vasten pidettynä saattavat aiheuttaa. Sormus valmistetaan rungon sorvauksesta lähtien kotimaisena käsityönä.

Huom! Mikäli sopivaa kokoa ei ole varastossa, voit sormuksen silti itsellesi ostaa (jälkitoimitus). Tilauksesta tuotteen valmistumiseen menee arviolta 4 viikkoa. Seppä on tilauksen jälkeen yhteydessä tarkemmasta aikataulusta.

Leveys: 4,5 mm

Runko: Kirurginteräs

Upote: Hopea (925)

Teksti: Rami/Tarinantakojat

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Koko (mm)

15, 15.5, 16, 16.5, 17, 17.5, 18, 18.5, 19, 19.5, 20, 20.5, 21, 21.5, 22