Kaulakoru Aegishjalmur Pronssi

TuoniCorun oma Aegishjalmur Pronssi-kaulakoru, jossa yhdistelmänä on pronssi ja patinoitu teräs. Pronssi materiaalina tuo koruun rouheutta ja maanläheisyyttä, patinoitu teräs taasen pitää sen ryhdissään. Korun neljä nastaa tehdään hopeasta. Korun ulkonäkö on karuhko, kuluneen ja vanhan näköinen. Aegishjalmur on vanha pohjoismaalainen symboli. Erityisesti se tunnetaan viikinkien historian ja mytologian kautta, mutta sitä on käytetty myös…

99,90 129,90 

Kuvaus

TuoniCorun oma Aegishjalmur Pronssi-kaulakoru, jossa yhdistelmänä on pronssi ja patinoitu teräs. Pronssi materiaalina tuo koruun rouheutta ja maanläheisyyttä, patinoitu teräs taasen pitää sen ryhdissään. Korun neljä nastaa tehdään hopeasta. Korun ulkonäkö on karuhko, kuluneen ja vanhan näköinen. Aegishjalmur on vanha pohjoismaalainen symboli. Erityisesti se tunnetaan viikinkien historian ja mytologian kautta, mutta sitä on käytetty myös Suomessa. Sen on sanottu olevan erityinen suojeleva symboli ja se onkin ollut muinoin kaiverrettuna tai maalattuna sotureiden kypärien sisäpinnalle tuoden kantajalleen suojan hyökkäyksiä vastaan.

Koru on kokonaan Suomessa valmistettu ja käsin patinoitu. Materiaalina 316L kirurginteräs, eli sopii myös useimmille allergikoille. Korun keskellä (teräksen välissä) on pronssia ja korun molemmilla puolilla olevat nastat hopeaa.

Korun halkaisija 30 mm, Paksuus noin 3 mm

Materiaali: Kirurginteräs

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm), 5 mm leveä teräsketju (55 cm). Ketjut on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm, 5 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 5 mm Teräsketju 55 cm