Kaulakoru Isien Metsä

TuoniCorun oma kaulakoru, Isien Metsä. Nouse, metsä, miehinesi, katajikko, kansoinesi, petäikkö, perehinesi, umpilampi, lapsinesi, sata miestä miekallista, tuhat rauaista urosta. Takana ovat ne ajat, kun metsä oli suurelta osin miesten, metsästäjien ja metsämiesten valtakuntaa. Koru kuvastaa kuitenkin tuota ikiaikaista perinnettä, ajatusta isien metsästä, vaikkakin käsitys itsessään on jo vanhentunut. Korun runko on kuin suora petäjä…

89,90 119,90 

Kuvaus

TuoniCorun oma kaulakoru, Isien Metsä.

Nouse, metsä, miehinesi,
katajikko, kansoinesi,
petäikkö, perehinesi,
umpilampi, lapsinesi,
sata miestä miekallista,
tuhat rauaista urosta.

Takana ovat ne ajat, kun metsä oli suurelta osin miesten, metsästäjien ja metsämiesten valtakuntaa. Koru kuvastaa kuitenkin tuota ikiaikaista perinnettä, ajatusta isien metsästä, vaikkakin käsitys itsessään on jo vanhentunut. Korun runko on kuin suora petäjä ja valoa saadessaan se herää hehkumaan vihreää sävyä.Metsä; paikka vaellukselle, seikkailulle tai vaikka rauhoittumiselle arjen keskellä. Tämä koru on omistettu niille isille, joilla luonto on lähellä sydäntä.

Koru on kokonaan Suomessa valmistettu ja käsin patinoitu. Materiaalina 316L kirurginteräs, eli sopii myös useimmille allergikoille ja kestää taatusti kovempaakin käyttöä. Suosittelemme kuitenkin korun pois ottamista kaulasta saunoessa. Hehku-sarjan kaulakorut käyttäytyvät päiväsaikaan samaan tapaan kuin normaalit kaulakorut, mutta heräävät hämärässä eloon. Hohtavana aineena on fosfori, joten hehkuakseen pimeässä koru vaatii ensin ”valohoitoa”, korun pitämistä kirkkaan valonlähteen lähellä jonkun aikaa. 

Korun korkeus 50 mm, Paksuus 5 mm

Materiaali: Kirurginteräs

Hehku: Vihreä

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm), 5 mm leveä teräsketju (55 cm). Ketjut on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.

Paketissa on korun lisäksi uv-valo, jonka avulla korun saa välittömästi Hehkumaan.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm, 5 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 5 mm Teräsketju 55 cm