Kaulakoru Pohjolan Isi

TuoniCorun oma kaulakoru, Pohjolan Isi. Kylmässä Pohjolassa, jäisen viiman tuivertaessa, erottuu pyryn keskeltä väkevä, järkähtämätön hahmo. Isä. Pohjolan karu luonto on muovannut isän vuosien saatossa periksiantamattomaksi ja vahvaksi perheensä suojelijaksi. Väkevä olemus ei kuitenkaan kerro koko totuutta. Karskin kuorensa alla isä on lempeä ja leikkisä, joka mieluummin kuulee lastensa suusta sanan ”Isi”. Tuosta karskista leikkisyydestä…

59,90 89,90 

Kuvaus

TuoniCorun oma kaulakoru, Pohjolan Isi.

Kylmässä Pohjolassa, jäisen viiman tuivertaessa, erottuu pyryn keskeltä väkevä, järkähtämätön hahmo.

Isä.

Pohjolan karu luonto on muovannut isän vuosien saatossa periksiantamattomaksi ja vahvaksi perheensä suojelijaksi. Väkevä olemus ei kuitenkaan kerro koko totuutta. Karskin kuorensa alla isä on lempeä ja leikkisä, joka mieluummin kuulee lastensa suusta sanan ”Isi”.

Tuosta karskista leikkisyydestä juontaa nimensä tämä Pohjolan Isi –kaulakoru. Kilven suojelua symboloiva muoto on jotain ainutlaatuista, jonka voi jokainen isä ylpeänä ripustaa kaulaansa.

Koru on kokonaan Suomessa valmistettu ja käsin patinoitu. Materiaalina 316L kirurginteräs, eli sopii myös useimmille allergikoille ja kestää taatusti kovempaakin käyttöä.

Korun halkaisija 34 mm, Paksuus 3 mm

Materiaali: Kirurginteräs

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm), 5 mm leveä teräsketju (55 cm). Ketjut on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm, 5 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 5 mm Teräsketju 55 cm