Lohtu Hopea 4.5 mm

TuoniCorun metalliupotteinen sormus, Lohtu. ”Rukoilkaamme sen liiton puolesta, jonka merkkinä tämä sormus on”, sanotaan avioliiton vihkikaavassa. Tätä sormusta tehdessä Seppä pysähtyi kerrankin pohtimaan parisuhdeasioita isommasta perspektiivistä. Koko maailmalla tuntuu olevan kiire olla onnellinen. Kiirehdimme töihin, kokouksiin, töistä kotiin, harrastamaan. Kiirehdimme joskus myös parisuhteeseen ja vastamäen koittaessa rakkaus voi osoittautua kertakäyttöiseksi. Haluamme nähdä kumppanin hyvinvoivana ja…

169,90 

Suurimmalla osalla sormuksia on TuoniCorun kokotakuu.
Mikäli sormus on väärän kokoinen, se voidaan veloituksetta vaihtaa kertaalleen toiseen kokoon. Epätodennäköisessä tapauksessa, että sormus on vielä tämänkin jälkeen väärän kokoinen, lisävaihto kustantaa 20€/krt. Takuu EI KOSKE puisia kosintasormuksia!
Kokotakuun tiimoilta voit olla yhteydessä sähköpostilla tuonicoru@puustikki.fi

Kuvaus

TuoniCorun metalliupotteinen sormus, Lohtu.

”Rukoilkaamme sen liiton puolesta, jonka merkkinä tämä sormus on”, sanotaan avioliiton vihkikaavassa.

Tätä sormusta tehdessä Seppä pysähtyi kerrankin pohtimaan parisuhdeasioita isommasta perspektiivistä.

Koko maailmalla tuntuu olevan kiire olla onnellinen. Kiirehdimme töihin, kokouksiin, töistä kotiin, harrastamaan. Kiirehdimme joskus myös parisuhteeseen ja vastamäen koittaessa rakkaus voi osoittautua kertakäyttöiseksi. Haluamme nähdä kumppanin hyvinvoivana ja kukoistavana, juuri täydellisen onnellisena lenkkisaunan jälkeen. Mutta tosiasiassa rakkaus on sitä, että on empaattisesti ja koko sydämellä läsnä myös sille puolisolle, joka on poissa tolaltaan, sairas, kaipaa kainaloa, turvaa tai lohtua.

Lohtu on symbolinen sormus niille pareille, jotka päättävät seisoa väkevinä rinnakkain myös vastatuulessa.

Sormuksen teräsrungon keskelle on pakotettuna hopeaa ja pronssia eri muodoissa. Uniikit työstämisen jäljet on jätetty näkyviin rungon lisäksi myös upotteeseen, jotta sormuksesta huokuu käsillä tekemisen taito, osaaminen ja palo. Kiillotettu, rouhea teräsrunko luo upotteelle ilmettä estäen samalla mahdolliset sormen värjäytymät, mitä jotkut metallit ihoa vasten pidettynä saattavat aiheuttaa. Sormus valmistetaan rungon sorvauksesta lähtien kotimaisena käsityönä.

Huom! Mikäli sopivaa kokoa ei ole varastossa, voit sormuksen silti itsellesi ostaa (jälkitoimitus). Tilauksesta tuotteen valmistumiseen menee arviolta 4 viikkoa. Seppä on tilauksen jälkeen yhteydessä tarkemmasta aikataulusta.

Leveys: 4,5 mm

Runko: Kirurginteräs

Upote: Hopea (925)

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Koko (mm)

15, 15.5, 16, 16.5, 17, 17.5, 18, 18.5, 19, 19.5, 20, 20.5, 21, 21.5, 22