Metsänjumala Tapio – digitaideteos

Syvällä metsän siimeksessä, missä puiden latvat kurottavat kohti taivasta ja tuuli kuiskii salaisuuksiaan, asuu metsänjumala Tapio. Hän on metsän vartija, jonka valtakunta ulottuu laajalle vihreiden puiden ja humisevien lehtien keskelle. Tapio on olemukseltaan jämäkkä ja voimakas, silmänsä hehkuvat viisautta ja ymmärrystä.  Hänen askeleensa ovat äänettömiä ja keveitä kuin metsän henkäys, kun hän liikkuu läpi synkkien…

7,90 

Kuvaus

Syvällä metsän siimeksessä, missä puiden latvat kurottavat kohti taivasta ja tuuli kuiskii salaisuuksiaan, asuu metsänjumala Tapio. Hän on metsän vartija, jonka valtakunta ulottuu laajalle vihreiden puiden ja humisevien lehtien keskelle.

Tapio on olemukseltaan jämäkkä ja voimakas, silmänsä hehkuvat viisautta ja ymmärrystä.  Hänen askeleensa ovat äänettömiä ja keveitä kuin metsän henkäys, kun hän liikkuu läpi synkkien metsäpolkujen. Tapio kunnioittaa metsän elämää ja huolehtii sen tasapainosta. Hän on ystävällinen ja lempeä olento, mutta myös voimakas ja pelottava, kun hänen valtakuntaansa uhkaa vaara. Metsän eläimet kääntyvät hänen puoleensa apua etsiessään, ja hän suojelee heitä petoeläimiltä ja metsästäjiltä. Jotkut väittävät, että Tapion laulu saa puut kasvamaan suurempina ja vahvempina, ja että hänen kosketuksensa tekee metsästä elinvoimaisemman. Hänen voimansa kytkeytyvät syvälle metsän sydämeen, ja ne, jotka kunnioittavat häntä ja hänen valtakuntaansa, saavat hänen siunaustaan ja suojelustaan.

Siinäpä lyhyt tulkinta Tapiosta, suomalaisesta metsänjumalasta. Seuraavassa katsaus itse tuotteeseen:

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Eli ostaessasi tämän saat itsellesi kaksi korkealaatuista JPEG muodossa olevaa digitaalista kuvatiedostoa, samasta aiheesta pysty- ja vaakaversiot. Kuvista voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, valokuvatapetti, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihkon kansi. Tiedostot saat ladattua kauppasivulta heti maksun tehtyäsi, saat myös sähköpostiisi automaattiviestin jossa on latauslinkki tiedostoja varten. Huomioithan, että voit ladata tiedostot niin monta kertaa kuin tarvitset, mutta linkki on toiminnassa 45:n päivän ajan. 

Omaan käyttöön ja lahjaksi voit siis tehdä niin monta painosta ja tuotetta kuin haluat, mutta itse digikuvan tai sen pohjalta valmistettujen tuotteiden jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tilaussivusto on esimerkiksi iFolor, jossa pääset ennen fyysisen tuotteen tilausta helposti kokeilemaan miltä kuva näyttäisi kussakin tuotteessa: https://www.ifolor.fi/

Kuvan koko on 8000 x 5333 pikseliä, 300 dpi. Kuvan koko riittää vähintään noin A0 kokoiseksi canvastauluksi, mutta soveltuu luonnollisesti myös pienempiin painotuotteisiin.

Kuvan laatu ja koko riittää myös noin 6-7 metriä leveän kuvatapetin teettämistä varten! Tätä varten löytyy myös useita yrityksiä, esim. Printhouse.fi, Photowall.fi ja Betterwalls.fi.

 

Digituotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos tiedoston kanssa on mitä tahansa ongelmia, ota meihin yhteyttä. Kuva on tehty kuvankäsittelyohjelman, tekoälyn ja käsin piirtämisen avulla.

Lisätiedot

Vaakuna

Ei, Kyllä